O nouă clinică multidisciplinară Medicover la Cluj-Napoca, în Liberty Technology Park

Medicover, unul dintre cei mai importanță furnizori de servicii medicale din România, a deschis o a doua clinică multidisciplinară la Cluj-Napoca, Medicover Cluj Liberty, în urma unei investiții de 300 000 de euro. Clinica este situată în Liberty Technology Park, pe strada Gării numărul 21 (Corp E, parter), și oferă acces la 10 specialități medicale (precum cardiologie, chirurgie, neurologie, ORL, obstetrica–ginecologie, dermatologie, urologie, medicina fizica si de recuperare), un departament dedicat de medicina muncii, o sală pentru kinetoterapie și fizioterapie și programe pentru sănătatea angajaților companiilor client, programe care pun accent pe monitorizarea stării de sănătate, pe creșterea performanței, pe monitorizarea nivelului de stres și pe ergokinetoterapie.

Clinica oferă acces la două săli de conferință pentru susținerea de cursuri și ateliere, pe teme alese împreună cu companiile, în funcție de necesitățile și profilul angajaților: nutriție, reducerea nivelului de stres, acordarea primului ajutor etc. 

Prima clinică Medicover din Cluj-Napoca, Medicover Republicii, a fost deschisa în anul 2006. In prezent, echipa de profesioniști a celor doua clinici Medicover din Cluj-Napoca reunește peste 40 de medici și 20 de specialități.

„Am venit la Liberty Park acum un an de zile, cu convingerea că vom construi de la zero o altă clinică în Cluj. Câteva luni mai târziu, a fost construită această clinică minunată. Medicover este prezent în România de peste 20 de ani, iar angajamentul nostru pentru ceea ce facem în România este unul foarte solid. 

Suntem deja în 14 țări din Europa și suntem unii dintre cei mai mari și  mai importanți furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est. Medicover România va investi în minimum 3 clinici noi pe an. Clinica pe care o deschidem astăzi este cea de-a patra de anul acesta. În primele 6 luni ale anului, în cele patru clinici deschise, am investit peste 2 milioane de euro. Planurile noastre de dezvoltare sunt de a ne extinde cu clinicile regionale, vom continua să deschidem noi clinici în următorii ani, dar ne vom concentra în continuare și pe ceea ce știm să facem foarte bine, și pe serviciile bune pe care le oferim de peste 20 de ani. 

În afară de București, doar în Cluj Medicover mai are acum două clinici. Pentru mine, acest fapt arată cât de important a devenit Clujul în România. Este un centru de business și de IT foarte important, atât pentru România, cât și pentru Medicover”, a declarat Adrian Peake, director general Medicover România. 

În ceea ce privește personalul noii clinici, Claudia Oanea, director Network și Clinici Regionale Medicover, a precizat:

„Pe de o parte, avem nevoie de medici cu experiență, dar, pe de altă parte, medicina modernă le permite tinerilor medici să aibă acces la mult mai multe echipamente și școli, din ce în ce mai mulți medici tineri merg în străinătate și urmează școli importante. Pentru noi este foarte important ca medicul să fie un bun profesionist. Nu vom exclude niciodată un medic tânăr, care are toate premisele și dovedește a fi un bun profesionist, doar pentru că este tânăr. Medicover, la nivel de România, și nu numai, încurajează medicii tineri și le oferă posibilitatea de a lucra cu echipamentele cu care ei au și studiat. Și, atunci, punând echipamente de ultimă generație la dispoziția medicilor care au urmat școala medicală nouă și modernă, putem avea succes, fără doar și poate! Cele două clinici din Cluj sunt gândite unitar, iar medicii noștri vor veni și pe Republicii și în noul sediu, în funcție de solicitări, pentru că ne dorim să fim aproape de pacienți, de cei care au nevoie de noi. 

Din punctul de vedere al recrutării medicilor, piața medicală clujeană este una ofertantă, Universitatea din Cluj este una recunoscută, care aduce în piața medicală medici foarte buni. Noi venim cu echipamente, cu valorile Medicover, iar medicul vine cu ceea ce este el ca medic, ca profesionalism. Noi existăm din 2006 în clinica de pe Republicii. Dacă un medic a început activitatea la noi în 2006 și astăzi este încă angajatul nostru, însemnă că și Medicover a fost la standardele medicului, și viceversa.

Medicover este o clinică ce are atât pacienți plătitori, cât și companii care aleg ca beneficii pentru propriii angajați un provider de servicii medicale. Și, dacă aceste companii ne-au ales (și avem mai mult de 120 000 de abonați), noi trebuie să facem tot ce este nevoie pentru a fi aproape de ei și să le punem la dispoziție servicii de calitate, inclusiv această clinică, ce are și un segment important de medicina muncii pe care putem să îl exploatăm la ceea ce legislația română și rigorile medicale solicită.”

Adauga comentariu