O nouă ,,bombă” în cazul Lucan. Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății: Mihai Lucan avea acces în permanență la informații clasificate

Fostul ministru al Sănătății, clujeanul Vlad Voiculescu, reacționează și el la problema relațiilor de prietenie și cumetrie dintre medicul Mihai Lucan și actualul Ministru al Sănătății, Florian Bodog.

Vlad Voiculescu îl acuză pe Mihai Lucan că și-a asigurat protecție din partea Ministerului Sănătății. Vlad Voiculescu a scris pe pagina sa de facebook că toți cei din Minister primeau instrucțiuni să găsească cât mai puține nereguli atunci când o echipă de control mergea în ,,misiune” la Mihai Lucan. Vlad Voiculescu susține că între medicul Mihai Lucan și actual ministru al Sănătății, Florian Bodog, există o relație strânsă de prietenie.

,,Despre relația privilegiată a domnului Lucan cu domnul Bodog nu știm de ieri, de astăzi. Înțeleg că ar fi și rude, ceva nași/fini în familie... sper să aflăm cu toții în curând. Decapitarea Corpului de Control (exact așa cum amenințase domnul Lucan) nu venea decât să confirme ceea ce știam... că amenințările domnului Lucan aveau ca bază relația privilegiată cu politicienii ce aveau să se instaleze din nou după alegeri.

Despre faptul că domnul Lucan avea permanent informații clasificate din interiorul ministerului... știam de asemenea. Parte dintre cei care îi transmiteau fiecare pas îmi sunt prea bine cunoscuți. Despre alții, sper să aflăm cu toții mai devreme sau mai târziu”, a scris fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Mai multe despre caracatița relațiilor lui Mihai Lucan și harta cumetriilor din Ministerul Sănătății puteți citi aici.

Adauga comentariu