O mașină a ars noaptea trecută pe strada Burebista. Incendiul ar fi fost provocat intenționat

O mașină a ars noaptea trecută într-un gang de pe strada Burebista. Autoritățile spun că incendiul ar fi fost provocat intenționat. Un locatar ne-a transmis că autorii ar putea fi oamenii străzii care și-au găsit adăpost în zona respectivă. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 1. 

”A fost distrus aproximativ 70% din compartimentul motor al autoturismului. Este vorba despre un autoturism 4x4. A fost deteriorat și habitatul mașinii. Incendiul a cuprins mai multe materiale, un perete și o pubelă din apropierea unei locuințe. A fost stabilită ca și cauză probabilă acțiunea intenționată.” a declarat Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj.

Poliția declară că au înregistrat un dosar penal privind infracțiunea de distrugere. Se fac cercetări pentru identificarea persoanelor implicate.

Locatarul ne-a transmis și faptul că în gangul de pe Burebista, incidentele și mizeria sunt la ordinea zilei, și că în ultimele luni, autoritățile au acționat de numeroase ori în zona respectivă după ce oamenii străzii au fost surprinși deseori drogați cu prenandez sau în comă alcoolică.

 

Adauga comentariu