O MARE MINCIUNĂ LA FESTIVALUL DE MUZICĂ PE STICK, UNTOLD: Tragediile din viața duo-ului electro Dimitri Vegas & Like Mike au fost anunțate la sfârșitul lunii mai, staff-ul Untold ni le raportează de dată recentă ca motiv al anulării spectacolului de azi

Conform unei mari minciuni comunicaționale ”de ultimă oră”, duo-ul electro Dimitri Vegas & Like Mike a anunţat că nu va mai fi prezent la festivalul Untold de la Cluj-Napoca cu câteva ore înaintea show-ului.

„Din cauza unor chestiuni de familie neprevăzute, suntem nevoiţi să anulăm show-ul nostru de la Untold 2021. Chiar sperăm să vă vedem curând”, a fost mesajul transmis pe Facebook şi preluat şi de pagina evenimentului.

Cei doi au anunțat că nu pot trece peste evenimentele care au avut loc în ultima perioadă în viața lor, anunță stiripesurse.ro.

Like Mike și prietena lui, Gemma Rosereyn, un model de modă brazilian, și-au pierdut bebelușul la 25 de săptămâni. Fata s-a născut la începutul lunii august.

Takis Thivaios (66 de ani), tatăl lui Dimitri Vegas și Like Mike, a murit aproape imediat după aceea, în urma unui accident vascular cerebral.

Numai că ceea ce este dat ca o tragedie recentă, s-a întâmplat la sfârșitul lunii mai (vezi materialul în link). Practic staff-ul plodului de securist pe nou din Alba, Buta, a știut de tragedie de acum mai bine de trei luni (”chestiuni de familie neprevăzute”, cică), dar au pus pe afișul penibilității de festival de muzică pe stick ceva ce știau că nu prea au cum să și onoreze. Și chiar ne întrebăm cum au mai murit încă o dată în august atât copilul de 25 de săptămâni al cuplului, cât și tatăl ”mort aproape imediat”, dacă au fost anunțați ca morți în 31 mai 2021 (mai vezi un linck și aici)?

Adauga comentariu