O mămică se ceartă cu primăria. Au fost montați stâlpișori și nu mai poate parca mașina în fața școlii

O mămică este nemulțumită deoarece municipalitatea a luat în seamă plângerile formulate privind mașinile parcate pe trotuare și au fost montați stîlpișori pe trotuarul din fața școlii. În acest fel, părinții nu mai pot intra cu mașinile pe trotuar pentru a le lăsa exact în fața școlii. Cum a putut Boc să fie atât de insensibil la problemele părinților? Cum să meargă odorurile pe jos?

, As avea o nelamurire : cum sa dai curs unei sesizari prin care 1 sau 2 persoane reclama nr mare de masini de pe strada Sanatorului si sa se puna stalpisori pe intreg trotuarul din fata unei scoli cu copii in ciclul primar? Cum sa isi ia părintii copiii de la scoala? Daca nu au copii la scoala sau nu au deloc, nu ma priveste, dar noi trebuie sa ne luam copiii de la școala”, potrivit mămicii nemulțumite.

Clujenii care nu au copii la școală nu pot să înțeleagă nevoie părinților de a parca exact în fața școlii. Copiii trebuie duși până la ușă, nu pot merge pe jos. Ceilalți participanți la trafic care nu au copii trebuie să fie înțelegători față de blocajele și traficul infernal care se formează în jurul școlilor. Doar e vorba de copii.

Situația este cunoscută și de către municipalitate care a introdus autobuzele școlare, dar problema a fost rezolvată doar parțial. Încă mai sunt multe școli și mulți părinți care preferă să îi ducă pe cei mici cu mașina. Iar primăria le pune bețe în roate și montează stâlpișori. Cum să circule puișorul pe jos?

În tot acest război, părinții copiilor simt că cei care îi critică nu se pun în situația lor, copiii trebuie luați și lăsați în fața școlii.

Adauga comentariu