O jurnalista, mai implicata decat consilierii locali clujeni! Ziar de Cluj a rezolvat problema sediului Asociatiei pentru Protejarea si Ajutorarea Handicapatilor Motor

Ziar de Cluj a rezolvat problema sediului Asociatiei pentru Protejarea si Ajutorarea Handicapatilor Motor (APAHM) Cluj.

Un articol scris de Adina Fartusnic la Ziar de Cluj despre situatia trista a APAHM, care urma sa isi piarda sediul, fiind ignorata de Primarie, a produs un cutremur in institutia condusa de Emil Boc, la trei zile de la publicare. Cosmisia de repartizare a locuintelor sociale, reunita astazi, a gasit, pana la urma, un spatiu adecvat pentru aceasta Fundatie, care, spre deosebire de alte ONG-uri cu sedii de la Primarie in care se beau cafele, isi face cu adevarat treaba pentru comunitate.

Nu este pentru prima data cand Adina Fartusnic reuseste sa se implice decisiv in rezolvarea unor situatii limita ale unor oameni napastuiti din Cluj-Napoca.

“Nu numai Adina, ci intreaga redactie Ziar de Cluj este antrenata pentru acest gen de abordare. Impreuna am convenit sa facem diferit lucrurile in ceea ce priveste genul acesta de povesti. Le-am spus mereu: cu mana cu care scriem articole in care criticam, cu aceeasi mana sa incercam sa scriem articole prin care si sa rezolvam. In dreptul fiecarui jurnalist de la Ziar de Cluj sta cate o astfel de poveste in ultimul an, o poveste trista, cu final fericit”, a declarat Liviu Alexa.

Comentarii

dd

19.02.2015 09:06

Bravo Adina, jos pălăria pentru "cutremurul produs în primărie", poate și noi cei care au reacționat față de situația disperată a acestor OAMENI năpăstuiți de soartă, am avut o mică contribuție în rezolvarea favorabilă.

Adauga comentariu