O IT-stă din Cluj-Napoca a distrus mașinile vecinilor ei pentru că nu suportă aglomerația: „A zis că le cumpară altele, numai să nu le mai vadă parcate pe stradă”

Departe de a fi o glumă, o IT-stă din Cluj-Napoca a distrus mașinile vecinilor ei, pe motiv că nu a mai rezistat să își vadă strada ticsită de parcări pe trotuar. Femeia a cauzat pagube de peste 30.000 de lei la nouă mașini parcate pe strada Vasile Lucaciu, din Cluj-Napoca. Vecinii i-au făcut plângere la poliție, iar IT-sta s-a ales cu dosar penal pentru distrugere. 

Femeia are 54 de ani și s-a mutat din Sibiu în Cluj-Napoca, unde lucrează la o o firmă de IT. Mai mult, în momentul în care polițiștii au identificat-o, martorii susțin că aceasta le-a replicat că nu stă ”rău cu banii” și că ori plătește pagubele, ori le cumpără alte mașini vecinilor, cu mențiunea ca aceștia să nu le mai lase parcate în stradă. 

„La data de 4 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Cluj-Napoca au identificat o femeie de 54 de ani, din municipiul Sibiu, judeţul Sibiu, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere (9 acte materiale). În fapt, femeia este bănuită că în zilele de 28 septembrie şi 15 octombrie a.c., ar fi zgâriat, cu un obiect ascuţit, un număr de 9 vehicule, care erau parcate pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Cluj-Napoca şi producând distrugeri în valoare de 34.600 de lei. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, arată cei de la IPJ Cluj. 

 

Foto: Arhivă

Adauga comentariu