O intrebare pentru domnul primar Emil Boc

La Cluj, Compania de Transport Public gestioneaza gratuitatile oferite zecilor de mii de pensionari din oras, inca de cativa ani incoace.  Nu este nevoie de o organizare speciala in acest sens, ori de un card care sa le ateste statutul de pensionar beneficiarilor acestui program.

Il intrebam pe Emi Boc, in acest context, de ce reducerile studentesti nu pot fi gestionate de un departament special ce se poate constitui la nivel de primarie sau chiar de CTP? De ce este nevoie de organizatii studentesti? De ce este nevoie de StudCard sau Omnipass, acum aflate sub aceeasi umbrela, care percep taxe studentilor, doar pentru ca tinerii sa-si dovedeasca, pana la urma, statutul de student?

In Cluj-Napoca sunt peste 80.000 de studenti, iar reducerea pe mijloacele de transport in comun ar putea fi acordata, atat de simplu, in baza carnetului de student, la fel cum gratuitatea pentru cei varstnici se ofera in baza cuponului de pensionar. De ce sunt acceptati “baietii destepti” din ONG-urile studentesti, care trag bani de pe spinarea tinerilor, doar pentru ca li se permite?

Adauga comentariu