O intrebare pentru Ambasada SUA: cum este posibil ca infractorul, teparul si condamnatul Mihai Chezan sa fie inca in libertate, desi are de ispasit 3 ani de inchisoare cu executare?

 

Ca pseudojurnalisti lespucisti incaseaza cascaval de la tepari si avocati puturosi ca sa scrie aberatii santajiste, e una. Ca INCA discutam despre teparul TOWER, escrocul, infractorul, condamnatul la inchisoare, Mihai Chezan, ei bine, asta e trist.

DNA Cluj a sugrumat pana la moarte dosarul pagubitilor TOWER, zeci de familii nenorocite de acest tepar nu au fost aparati de LEGE, fiindca "pocaitii" lui Chezan au pile si in Justitie, ca si eurodeputatul Daniel Buda, marele sau fost partener de afaceri.

Insa Chezan a fost condamnat in SUA la 3 ani de parnaie cu executare. Asa cum vedeti mai jos.

 

Desi condamnat, pentru Chezan marile State Unite ale Americii nu depun niciun efort de cautare si indeplinire a sentintei JUDECATORESTI. Chezan se pisa SI pe legea americana, asa cum a facut si cu cea romaneasca. Escrocul Tower se plimba liber in toata Europa, razandu-le in nas tuturor, ba mai are timp si sa isi bata joc de alti oameni de afaceri, pe care ii santajeaza.

Asa ca il intrebam pe marele ambasador rezistac Hans Klemm: daca pentru Vlad Nistor, clujeanul acuzat si NU condamnat inca pentru posibile fraude informatice, SUA a trimis Secret Service sa il aresteze si (efectiv) deporteze intr-o parnaie din America, pentru un CONDAMNAT de ce nu face SUA acelasi "efort"?

Adauga comentariu