O intersectie din Marasti a fost transformata in parcare de catre soferii ignoranti

Clujenii din Marasti sunt revoltati de faptul ca la intersectia strazilor Henri Barbusse si Izlazului, din cauza constructiilor recente in zona, oamenii si-au organizat o parcare ad-hoc. Astfel, masinile sjung sa fie parcate pe marginile strazilor, aproape pana in intersectie. Totul, din vina constructorilor care nu au asigurat si existenta unor locuri de parcare afiliate mastodontilor ridicati intr-o zona de case.

“Nu se mai pune problema cine a hotarat ca in zona sa fie construite niste cladiri imense - doar una este finalizata, dar urmeaza si altele, zona fiind in mare parte zona de case. Problema este a locurilor de parcare care, de fapt, nu exista. Nu se poate sa fie construita o asa cladire, fara sa impui si constructia multor locuri de parcare. Masinile sunt parcate aproape in intersectie, e ceva de speriat in timpul zilei, iar constructia cladirilor e abia la inceput”, sustine o clujeanca indignata.

Cei care lucreaza, insa, in zona, sustin ca nu au unde sa isi parcheze masinile.

"Parcarea e prea mica si nu cred ca incomodam pe nimeni daca parcam pe marginea trotuarului. Este destul loc incat sa treaca pe langa", se revolta si cei care si-au parcat masinile aici.

Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca nu au putut oferi un punct de vedere referitor la situatia din zona.

Comentarii

manda

07.11.2014 18:19

Abia astept sa nu poti arunca un ac pe strada Ploiesti. Stati pe-aproape, urmeaza! Vina constructorilor... astia vor sa nu lase nici 5 m de spatiu neconstruit. Exista structuri care se ocupa cu disciplina in constructii.... alea unde-s????

mircea

07.11.2014 19:28

oare nu faptul ca ,in cladire functioneaza o firma de IT,cu multi angajati care au masini personale si nu au parcare asigurata in parkingul cladirii blocheaza traficul?

brain56

07.11.2014 20:49

Mare intersectie trebuie sa fie asta intre str. Izlazului din Manastur si H. Barbusse din Marasti.

Razvan

09.11.2014 23:04

Da. Pentru unii e totuna Iazului cu Izlazului.

Cititor

08.11.2014 18:16

Se pare ca si voi, care de multe ori ii criticati pe altii, ati ajuns sa scrieti asa, doar ca sa aveti articole si sa faceti trafic pe site, pentru a avea cu ce va lauda. Poate daca studiati un pic harta Clujului, va veti da seama care e strada Izlazului, si care e strada Iazului.A cam decazut si ziarul acesta in ultima vreme.

Adauga comentariu