O femeie de 37 de ani a căzut de la etajul unui bloc de pe strada Streiului din cartierul Între Lacuri

O femeie de 37 de ani a decedat după ce a căzut de la înălțime dintr-ul bloc situat pe strada Streiului. Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați prin SNUAU 112 la ora 05:40 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la etajul unui imobil, situat în cartierul Între Lacuri din municipiul Cluj-Napoca. 

La fața locului a fost stabilită identitatea persoanei, respectiv o femeie în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca. Din primele informații femeia ar fi căzut de la etajul 7 al imobilului. 

O autospecială și un echipaj SAJ au fost dislocate în cursul acestei dimineți pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzute de la înălțime, dintr-un imobil situat pe strada Streiului din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 05.40, iar la fața locului au găsit o femeie, în vârstă de cca 30 de ani, întinsă pe jos, în stare de inconștiență și fără semnale vitale.

Pompierii au început imediat manevrele de resuscitare, împreună cu echipajul SAJ, care au durat mai bine de o oră, însă fără a readuce semnalele vitale femeii.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Adauga comentariu