O CUNOASTETI? A disparut de acasa! OANA MOISIL e in pericol! Afla de ce!

Una dintre cele mai frumoase prezente ale protestelor trecute anti Rosia Montana si anti gaze de sist, Oana Moisil, cea pe care insusi Ciprian Rus de la Formula As, acest Adrian Daminescu al revistelor naturiste, a pus-o pe prima pagina, se afla in mare pericol.

Astazi, la redactia Ziar de Cluj, un reprezentant al Coalitiei Pentru Familie a sunat sa ne intrebe daca Oana Moisil este ziarista si angajata la NCN sau Ziar de Cluj, sustinand ca in numele acestor organizatii media, Moisil ar fi cerut sa faca un interviu.

Imediat dupa, de la o farmacie din zona, am fost sunati de catre o laboranta care ne-a declarat socata:

"In farmacie a intrat o domnisoara cam buhaita, care s-a recomandat a fi Oana Moisil, de la Ziar de Cluj. Isi tinea mereu degetul in nas si se scobea febril, apoi scotea muci uscati, ii facea bilute si imi spunea ca se hraneste vegan si ca mucii sunt, de fapt, extract de kiwi. Dupa care s-a apucat sa desfaca de la raionul de suplimente naturiste numai cutiile cu intaritoare sexuale masculine si sa le hapaie pe nemestecate, strigand ca vrea sa vina un domnn pe nume Gutza, care o are cam acruta. Dar nu am inteles la cine se referea. In cele din urma, a iesit brusc pe usa strigand: "Mai bine un oral, decat gaz de sist imoral", ne-a declarat laboranta.

Ziar de Cluj ii roaga pe cetateni daca o vad pe domnisoara Moisil sa anunte Ecarisajul. Avand in vedere pasiunea cu care isi mananca mucii, domnisoara Moisil se afla intr-o grava stare de toxiinfectie morala si trebuie vaccinata antirabic.

Nu este pentru prima oara cand Oana Moisil se da reprezentanta ziarului nostru. Si nu este pentru prima oara cand va anuntam ca nu e. Desi manifestam deschidere totala pentru orice perspectiva, fiind sustinatori ai comunitatii LGBT, promotori ai multiculturalitatii, nu suportam cretinii. Si de aia domnisoara Moisil nu va fi niciodata angajata la noi.

Comentarii

zorba

22.01.2018 20:20

Alexa, dacă Oana ar avea pluă, io i-aș suge-o. Că-mi plac mucii si flegmele. Asta ți-ar spune-o orice cretin tefelist care bea pișat ca Bivolaru. Japița nu a auzit că Codul Prnal pedepsește falsul și uzul de fals?

Grig

22.01.2018 23:37
Daca se mai pastreza forma asta a codului penal :D

zorba

23.01.2018 09:25

Aha, am inteles : cretinii ar vrea sa comenteze .

Adauga comentariu