O clujeanca, printre cursantele Scolii de Beauty Blogging

L’Oreal Paris a lansat Scoala de Beauty Blogging, proiect aflat la cea de-a sasea editie. Inceputa in 2012, Scoala de Beauty Blogging este initiativa L’Oreal Paris de a sustine dezvoltarea comunitatii de bloggeri de beauty din Romania.

In cele patru saptamanii de scoala, participantii vor primi brief-uri de lucru si premii pentru cea mai reusita rezolvare. La sfarsitul perioadei, marele castigator va primi un kit de blogging realizat special de cei patru profesori.

Bloggerita Cleopatra Coman este singura clujeanca inscrisa in competitie. Pana acum, ea a finalizat doua teme, de styling si de make-up, la care a luat nota 4.5 din 5. Pentru a castiga, insa, marele premiu, are nevoie de cat mai multe voturi.

Selectia celor 30 de cursanti care participa la scoala de Beauty Blogging, editia 2015, a fost facuta  de Alice Bursuc, Beauty Editor la revista Elle, in urma inscrierii a peste 80 de bloguri din toata tara.

Vreau sa aduc premiile la Cluj, in anul in care acesta este capitala europeana a tineretului si sa demonstrez ca se poate orice daca investesti pasiune si timp intr-o pasiune atat de frumoasa ca beauty blogging-ul”, a declarat Cleopatra pentru Ziar de Cluj.

 

Comentarii

sebi

18.05.2015 13:28

Binen-teles

Adauga comentariu