O clădire de birouri “răsare” în centrul istoric, lipită de zidul cetății

Comentarii

hater

30.07.2018 11:43

Da, corect, spatiul respectiv are maxim 20 mp. Dar ce sa faci, in Clujul lui Boc orice e posibil. Cu ocazia asta intelegeti de ce s-a scos conditia pentru blocuri sau magazine noi din centru de a avea un nr. de locuri de parcare, altfel nu se elibera autorizatia. Si ca sa vezi cat sunt de jegosi cei de la primarie si CL, Tarcea promova masura ca una ce "reduce accesul masinilor in centru"! Culmea tupeului!

luca

30.07.2018 19:00

ba, sunt prosti, sau iau para-ndarat de la antreprenor? cum sa construiesti, bai, sluga de Tarcea, in Centru fara locuri de parcare? ii duce ma-ta in carca la serviciu?

gogu

30.07.2018 17:56

Boc si Tarcea au o "arma secreta": parkingul de pe Motilor si parcarea de pe 21 Decembrie  care sunt facute din piele de .ula. Daca se "scoala" se fac de 5-6 ori mai mari. Constructiv se poate si de 10 ori, dar trebuie "frecate" bine. Si astfel, "incap toate(TOATE) masinile din centru ale localnicilor, ale utilizatorilor de centru si ale celor care trec doar pe "centura centrala". Si mai sunt si cele 7(sapteeee???) parcari supraetajate de pe Titulescu. Ati uitat de ele? 

Adauga comentariu