O captură cu un pește mare din Poliția Dej – Alin Câmpean într-un grup de 5, la o ieșire în aer liber în 13 aprilie

Un cititor al Ziar de Cluj, dezamăgit de modul în care sunt sancționați doar cetățenii pentru nerespectarea ordonanțelor militare, nu și cei care aplică amenzi, atunci când nu respectă legea, ne-a trimis o captură foto cu un pește mare din Poliția Dej, surprins alături de alți 4 amici, într-o ieșire în natură în care grupul de cinci bărbați nu respectă dispozițiile ordonanțelor militare în vigoare. Poza a fost postată pe Facebook în data de 13 aprilie, adică în plină stare de urgență.

„Printre persoane se află șeful Poliției Dej Alin Campean cu prieteni (sigur nu rude). Acesta stă relaxat la poză într-un grup de minim 5 persoane și respectă distanțarea socială, bineînțeles la un pahar de vorbă, într-un peisaj pe care nu mulți l-au mai văzut de când cu restricțiile impuse”, ne-a transmis cititorul nostru:

„Vă scriu pe această cale în calitate de cetățean dezamăgit de atitudinea autorităților din cadrul politiei dejene, dar și din cauza nesimțirii acestora, în speranța că acest mesaj va ajunge și pe la alte urechi curioase sa audă. Va scriu vouă pentru ca presa din municipiu nu o pot considera de încredere, prieteniile dintre anumite personalități locale fiind mai strânse decât "prevede legea".

Dezamăgirea menționată mai sus nu este recentă neapărat, ea acumulând-se prin fapte petrecute însă în trecut și care acum sunt uitate și îngropate. Vă pot spune însă că picătura ce a umplut paharul a căzut peste mine în contextul pandemiei și ca urmare a emiterii ordonanțelor militare și a restricțiilor.

O persoana cunoscută mie a fost amendată de către unii muncitori necalificați din Politia Dej (subliniez că nu cea locală) cu o suma exagerată pentru încălcarea unei măsuri, sumă ce poate fi strânsă de un om de rând probabil în câteva luni bune doar.

Excesul de zel este mare în acest municipiu și mai ales dacă ii dai polițistului putere prea mare, o folosește cum vrea el neștiind ce-i aia subiectiv sau obiectiv. Nu intru în detalii pentru că altul este subiectul principal, la introducere voi reveni poate altă dată cu mai multe detalii după o posibila contestație în instanța civilă.

Revin la ce mă doare și vă trimit alăturat o fotografie găsită pe rețeaua de socializare Facebook de către o altă cunoștință și salvată ca și o captură pe ecran. Aceasta a fost postată de către individul Roni Ron în data de 13.04.2020 și conform descrierii a fost făcut în data de 10.04.2020 sau zilele următoare când s-a dat cunoscuta dezlegare la pește.

Printre persoane se află șeful Poliției Dej Alin Campean cu prieteni (sigur nu rude). Acesta stă relaxat la poză într-un grup de minim 5 persoane și respectă distanțarea socială, bineînțeles la un pahar de vorbă, într-un peisaj pe care nu mulți l-au mai văzut de când cu restricțiile impuse.

Bineînțeles la o verificare ulterioară pe pagina individului Roni Ron, fotografia a fost (foarte curios de ce) ștearsă singura dovadă rămânând aceasta captură și alte fotografii fără stimabilul șef fiind de fapt ziua de naștere a acelui Roni Ron.

Toți cetățenii acestei țări au drepturi și în aceasta perioadă obligații mai multe. Cum alții sunt sancționați cu amenzi usturătoare sper ca și șefului Poliției Alin Campean să i se facă dreptate în acest sens conform ordonanțelor mitiare. (Să nu începem să discutăm de anturaj că se împute treaba având în vedere cu cine se afișează în public acesta).

Vreau dreptate, vreau să știe lumea și IPJ Cluj. Cu deosebită considerație și din păcate cu frică și nu cu lașitate, semnat ANONIM.”

Adauga comentariu