O cabană din Mărișel a fost mistuită de flăcări - VIDEO

Pompierii din trei subunități de intervenție s-au mobilizat ca urmare a unui incendiu care a afectat o cabană din localitatea Mărișel.

Pompierii au găsit cabana, cu o suprafață de cca 150mp., în ardere generalizată, iar flăcările s-au extins deja și la cea de-a doua cu o suprafață de 200mp.

În aceste momente se lucrează încă pentru înlăturarea efectelor negative și stabilirea cauzei probabile care a dus la producerea incendiului.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment.

UPDATE:

Având în vedere faptul că arderea se manifesta generalizat, în momentul sosirii pompierilor, și în ciuda eforturilor depuse, cele două cabane au fost distruse în totalitate de flăcări, dintre care una era formată din două apartamente (duplex).

Lichidarea tuturor focarelor incendiului a durat mai bine de trei ore, fiind vorba de imobile ce totalizatu o suprafață de cca 500mp, dintre care unul era construit pe structură de lemn. Au urmat operațiunile de înlăturare a efectelor negative, precum și cercetările preliminare pentru stabilirea cauzei incendiului, fiind identificată ca cea mai probabilă cauză un aparat electrocasnic defect (plită electrică).

Din primele date, se pare că nu se aflau persoane în cele două cabane, în momentul izbucnirii incendiului, fiind locuite doar temporar.

Adauga comentariu