Nuntă românească: socrul mare, primar de oraș și inculpat, nora e fiica fostului șef DNA Cluj, nuntași au fost procurori și judecători. Dreptatea cine o face?

Comentarii

Dumitru

01.11.2017 22:34

Traim in Romania anilor 2017?! Oare de ce ne mai chinuim sa ne dorim ca in tara noastra sa fie bine,cu asa presa nu vom reusi niiciodata. Romani ,presa aceasta a contribuit la starea jalnica a acestei natiuni.! Mai avem varianta sirienilor: sa fugim?! Sau sa i eliminam pe diversionisti?

Carmen Dana Laslo

29.12.2017 12:06

      D-nule Dumitru ,Nu cumva sunteti chiar persoana în cauză? Că prea tare vă deranjează ce scrie presa!Cine este diversionist?Sau vreți să  spuneți că s-au fabricat acele dosare?Că nu prea înțeleg ce doriți să insinuați.Eu zic,că nu vom reuși niciodată cu așa oameni ca dvs.,nu cu așa presă,după cum afirmați dvs.Cine a greșit să plătească,dacă se dovedesc a fi adevărate acuzațiile!Din păcate trăim în România anilor 2017 și am ajuns de unde am plecat  ,sau chiar mai rău,cu o caracatiță care are tentaculele mai puternice ,care cuprind totul,mediul politic,juridic,legislativ,absolut totul.Din păcate oamenii onești ,cu principii sănătoase și care-și doresc o democrație adevărată sunt tot mai puțini.Mai mulți sunt cei de proastă calitate care se complac în acest sistem și ling funduri,(scuzați expresia) în continuare.Eu cred că din aceste motive noi cei puțini ar trebui să părăsim această țară.Să-i lăsăm pe aceștia mulți și fără valoare să se fure între ei,să se trădeze unii pe alții,poate până la urmă din șacali vor deveni canibali și așa mai departe.....

Adauga comentariu