Numaram si noi mai cu talent? Parcarea din Piata Unirii este „ocupata” si cand sunt locuri libere

Parcarea din Piata Unirii este in permanenta plina la orele amiezii. Coada la bariera se intinde pe zeci de metri, iar soferii care vor sa parcheze aici asteapta, in medie, intre 15 si 20 de minute. De cele mai multe ori, in timp ce contorul parcarii indica faptul ca toate locurile sunt ocupate, cel putin 4 – 5 locuri sunt, in realitate, libere.

Parcarea cu bariera din Piata Unirii a fost data in folosinta in urma cu aproape cinci ani. De atunci, in zilele lucratoare, la ora amiezii este o adevarata minune sa prinzi un loc liber. Asta, in ciuda realitatii – ori de cate ori stau la coada cate 10 – 15 soferi si asteapta sa mai avanseze cate un metru, doi, in parking sunt locuri libere ce se vad de la o posta.

In trecut, situatia a fost explicata de autoritati, care subliniau faptul ca unii soferi parcheaza in locuri nemarcate si de aici discrepanta. Intre timp, lucrurile s-a schimbat, insa numaratoarea ramane problematica.

Astfel, desi sunt, teoretic, 103 locuri in Piata Unirii, pentru care se achita o taxa de 2 lei/ora, in parking nu sunt admise, de obicei, mai mult de 95 de masini.

Comentarii

baba cloantza

20.01.2015 18:43

Duminica e acces liber, si, probabil, atunci "se da peste cap" contorul, pentru ca cineva trebuie sa numere manual masinile parcate ...

gogu

20.01.2015 20:51

Naspa'!

vlad

21.01.2015 10:54

poate ca restul parcarilor sunt cu abonament...

Adauga comentariu