Număr record de polițiști de la ANTIDROG, sub acoperire la UNTOLD

Sute de vedete din showbiz, precum și oameni din toată țara și nu numai, au așteptat cu sufletul la gură marea revenire a festivalului UNTOLD, mai ales în contextul în care, din cauza pandemiei, anul trecut nu a putut avea loc. CANCAN.RO a aflat că Poliția Română a trimis un număr record de agenți sub acoperire pentru a reuși să combată traficul cu droguri. Polițiști au informații că la festival va fi un număr record de kilograme de stupefiante, dar și de dosare pentru traficare.

Se pare că nu toți cei care merg la UNTOLD o fac doar pentru a asculta cei mai tari artiști. UNTOLD nu mai este doar despre muzică, ci și despre încălcarea legilor! În acest an se desfășoară o operațiune antidrog fără precedent! CANCAN.RO vă aduce la cunoștință faptul că sursele din cadrul Poliției dezvăluie că numărul de kilograme de droguri destinate vânzării la festivalul UNTOLD, ediția din 2021, depășește orice așteptare!

Sursa citată susține că Poliția Română a trimis un număr foarte mare de polițiști sub acoperire și se estimează că se va lăsa cu cel mai mare număr de dosare pentru trafic de droguri pe tot anul 2021.

Sursa: Cancan.ro

Adauga comentariu