Numai Poliția Locală și caii mai umblă noaptea prin Florești. „Noaptea, golanii nu fac nani - nani!”

La două decenii de la Revoluție, fiindcă libertatea a fost călcată în picioare de autoritățile pandemice, numai caii și Poliția Locală se mai preumblă noaptea pe străzile Floreștiului. 

Noaptea trecută, o jumătate de 6 cai frumoși, adică 3, erau alergați de polițiștii locali în zona sensului giratoriu BMW de pe strada Avram Iancu, ce face legătura dintre Cluj-Mănăștur și Florești.

Un clujean a postat câteva poze de la acest eveniment deosebit pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj:La vederea acestor fotografii senzaționale, un manelist a comentat: „Noaptea, golanii nu fac nani - nani!”, gândindu-se la versurile lui Tzanca Uraganu.

„Dansează căluțul...”, i-a replicat un alt meloman.

„Eu cred că sunt oameni deghizați ca să poată să umble după 8”, a comentat un clujean, arestat probabil la domiciliu, ca toți ceilalți.

„Poliția să umble după hoți și criminali, nu după cai și după cei care nu poartă mască”, a comentat un alt clujean, mai serios.

„Bine, bine, da masca?!”, a remarcat un altul.

„Să vezi cum cresc acuma cazurile de Covid-19!”, a primit răspuns.

„Nu-i oraș ca Bucureștiu, da nici comună ca Floreștiu!”, a exclamat un feisbucist inspirat.

„Florești!.. The Marlboro Country! P.S. Pe cowboy nu-i mai căutați după pălărie și lasou... s-a schimbat moda, vedeți geci fluorescente și chipiu!”, a remarcat un alt comentator.

Adauga comentariu