Numai noi, cei de la Ziar de Cluj și NCN, suntem răi. Acolo, la Pata Rât și pe pârâul Zăpodie, e Raiul pe pământ. Așa ne informează CJ Cluj

Trăim momente de realizări mărețe! În sfârșit, printr-un efort deosebit, susținut plenar de către întreaga conducere a Consiliului Județean Cluj, Rampa de la Pata Rât nu mai poluează! După 70 de ani, Rampa de la Pata Rât nu mai poluează, fix din clipa în care, acum vreo 57 de minute, s-a transmis comunicat cu și despre realizări mărețe.

Levigatul l-au levigat, incendiile s-au stins de la sine și au promis să nu se mai autoaprindă niciodată, Muntele de gunoi s-a autosuspendat din alunecarea peste Centura de Diamant. În plus, nici o mașină clandestină cu deșeuri nu se va mai strecura în rampă.

Iar pârâul Zăpodie a promis că se reumple cu pești. Cu condiția ca fetele de pe Calea Turzii să-și mute birourile pe Centura de Diamant lângă cristalinul lac de fost levigat.

Bă, ești prost?!

Comentarii

Făzănel, finu' ...

24.05.2018 17:51

Acolo nu-i gunoi mo!Numa Alesca vede gunoi si levgigagat d'ăla.E ciuorbă din aia premordeală si compostat trio mă! Nu bio! Si mai găsim noi doze de haluminiu si pet-shopuri. 

Adauga comentariu