Numai împinși de la spate știu cei de la Rosal să-și facă datoria? Se pare că DA

De dimineață jurnaliștii de la Ziar de Cluj au deschis aplicația MyCluj.ro și au făcut nițel mișto la adresa primarului Emil Boc cum că e plină aplicația de plângeri că nu s-a mai ridicat gunoiul menajer cu săptămânile.

Între timp au mai apărut plângeri, una, strigătoare la cer de pe strada Grigore Alexandrescu. Priviți și voi și judecați:

"Am făcut sesizare la Primărie, sper să se pună în mișcare. Este inadmisibil!!! A trecut demult ”vremea nefavorabilă” pe care au tot invocat-o. Nu s-a ridicat gunoiul de vreo săptămână. Și din câte am înțeles, sunt multe puncte lăsate de izbeliște... Vrem un Crăciun curat, dragă Primărie!" - a scis un cetățean indignat pe pagina sa de socializare.

Imediat au apărut "sfătuitorii" că sesizarea trebuie făcută la Rosal, că degeaba faci pe MyCluj.ro, că tot la Rosal sau Brantner ajunge, că bla-bla-bla.

E plin net-ul de Martorii Domnului Nostru Emil Boc care nu pricep că acest contract de salubrizare și celălalt de deszăpezire au fost date cu dedicație amicilor săi politici de înuși acest primar. Că el trebuie luat la rost când cei pe care-i plătește din banii noștri (FĂRĂ LICITAȚIE, CU CONTRACTE CARE SE ÎNDIND PE ANI ȘI ANI) nu își fac datoria. Pe Emil Boc trebuie făcută presiunea. Că el pune mânuța pe telefon și mizduiește pe careva ca să nu i se știrbească glorioasa imagine publică și lucrurile se rezolvă.

Că avem dreptate o demonstrează faptul că avem parte de o urmare cu final fericit măcar în cazul acestei sesizări:

UPDATE: am făcut sesizarea la 12.00, în acest moment (13.35), mașina Rosal e aici și încarcă gunoiul. Poate e o coincidență sau poate că au primit un telefon... Nici nu contează, important e că va fi curat.

Mulțumesc pentru distribuire, Liviu Alexa!”

 

 

Adauga comentariu