Nu sunt bani pentru plata medicilor din Planul Național de Vaccinare, dar sunt pentru sinecurile Coaliției de guvernare: Se înmulțesc funcțiile de conducere de la Televiziunea Română, să fie

Coaliția de guvernare înmulțește funcțiile de conducere astfel încât toți doritorii să fie mulțumiți. Televiunea Română va avea un președinte al Consiliului de Administrație și un director general, au decis liderii coaliției de guvernare, potrivit unor surse politice.

„Se separă funcțiile la TVR, de președinte al CA (Consiliul de Administrație - n.r.) și director general. Urmează să fie stabilite atribuțiile fiecăruia. Asta pentru reformarea TVR. Desigur, trebuie modificată și legea de organizare și funcționare a televiziunii române și deja există un grup de lucru care lucrează în acest sens”, au precizat pentru MEDIAFAX surse politice.

Potrivit surselor citate, liderii coaliției vor ca în două săptămâni legea de organizare și funcționare a TVR să fie modificată.

De asemenea, un alt subiect al ședinței liderilor coaliției s-a referit la Avocatul Poporului

„Trebuie să fie o personalitate credibilă, agreată de coaliție. Nu e miză să fie de la un partid”, au conchis sursele citate.

Ne întrebăm dacă practica dublării funcțiilor de conducere se va perpetua și către inutilele studiouri teritoriale ale TVR?

Adauga comentariu