Nu ratați o întâlnire de excepție cu caricaturistul Costel Pătrășcan!

Vineri, 28 iunie, ora fixă, 18.01, la sediul Bibliotecii județene Octavian Goga din Cluj-Napoca, vă invităm să nu ratați întâlnirea cu expoziția și persoana lui Costel Pătrășcan, unul dintre cei mai buni artiști caricaturiști ai României.

Vorbim despre cel mai viralizat caricaturist român de pe social media. O minte ascuțită care reușește să observe cu acurateșe problemele societății. Fanii săi sunt luați mereu prin surprindere, la fiecare "producție". Vă garantăm că vă va lăsa mască!,

Expoziția cuprinde caricaturi având ca subiecte parafrazări după opere literare cunoscute, prezentate într-o manieră umoristică, dar și metafore grafice cu conținut literar, tratate într-o cheie satirică.

Albumul de caricatură "PAS CU PAS reînvățăm să râdem" cuprinde peste 100 de caricaturi viralizate de mediul online, dar care s-au regăsit și in paginile ziarelor naționale și în revistele de satiră.

Invităm, totodată, clujenii, la videoproiecția de caricatură comentată în care, pe un ecran apare ceva, la microfon se spune altceva, iar publicul va înțelege cu totul altceva! Asta, ca totul să fie clar!... Un show în care se râde non-stop pe teme majore contemporane, în care umorul subtil, aluziv va fi ingredientul de bază. Un spectacol consistent, din care privitorul va lua "ceva acasă".

Costel Pătrășcan - caricaturist editorialist (de lungul anilor) la: Adevărul, Evenimentul zilei, România literară, Academia Cațavencu, Plai cu boi etc. Zeci de expoziții naționale, dar și în Belgia, Israel, Cipru și China. Premii naționale și internaționale (Japonia, Germania, Canada, Macedonia, China, Iran, Croația etc).

Adauga comentariu