Nu e o glumă! Primăria Cluj-Napoca a găsit soluția GENIALĂ în lupta cu aglomerația din trafic: CETĂȚENII să își găsească de LUCRU lângă bloc

Emil Boc nu a găsit de cuviință să participe la emisiunea săptămânală de pe Napoca FM, astfel că și-a trimis la emisiune mânuța dreaptă Marcel Bonțidean. A nu se confunda cu ecoul Dan Tarcea. 

Bonțidean, faimosul lider al ordinului cavalerilor burtoși din Poliția Locală Cluj-Napoca a încercat să poarte un dialog cu șugubățul Lucian Danciu, însă nu s-a ridicat la nivelul emisiunii. Danciu, de altfel un personaj simpatic. 

Printre multe bla bla-uri despre nimic, Bonți s-a făcut remarcat printr-o glumiță proastă. Nu știați cum se va rezolva traficul din Cluj-Napoca? E simplu, tovarășul Bonțidean știe! Toată lumea să lucreze lângă bloc. 

„În modul în care se construiește, suntem o adevărată metropolă. Nu e neapărat să se aglomereze orașul, probabil cei care își vor cumpăra locuințe în blocurile noi construite își vor găsi locuri de muncă în proximitatea locuințelor și nu vor trebui să traverseze orașul dintr-o parte într-alta”, a decretat, mândru de el, Bonțidean. 

Așadar, dragi cetățeni ai Clujului, soluția a fost mereu aici doar că nu am observat-o. Sunteți rugați să vă dați demisia mâine de la firma unde lucrați și să vă angajați la cel mai apropiat Profi sau Mega Image din apropierea blocului. Cum ar zice Boc: „Gata, problemă rezolvată, mergem mai departe”.

Când ne gândim că zvonurile îl dau pe Bonțidean drept înlocuitor al lui Șurubaru în funcția de city-manager, ne gândim cu tristețe ce a mai ajuns și orașul acesta. 

 

Adauga comentariu