Nu cu mult timp în urmă, Ioan Bîldea îl critica pe actualul său coleg de partid, Emil Boc, pentru starea podurilor din Cluj-Napoca: „Anii trec, iar gropile și fisurile se înmulțesc”

În anul 2013, Ioan Bîldea, mare lider liberal și consilier local, în prezent coleg de partid cu Emil Boc, îl critica pe primarul în funcție pentru lipsa de preocupare, pentru ignorarea problemei podurilor din municipiu, majoritatea aflate într-o stare avansată de degradare, fisurate, pline de gropi sau chiar prăbușite parțial. 

Bîldea arăta faptul că „gropile apărute pe marginile acestor poduri reprezintă un adevărat pericol pentru viața clujenilor, precizând că deși s-au semnalat de mai multe ori problemele de la aceste poduri, municipalitatea nu a făcut nimic pentru a remedia situația”:

„Să traversezi pe jos podul de lângă Piața Gării (strada Locomotivei) sau cel de peste Someș, situat pe strada Fabricii, a devenit un adevărat pericol. Gropile și fisurile apărute în trotuarele acestor poduri pun viața clujenilor în pericol. Primăria Cluj-Napoca tace și nu face nimic, deși cunoaște problema”, declara Bîldea în urmă cu mai puțin de 3 ani.

Deși problema nu s-a rezolvat nici până în ziua de astăzi, Bîldea în prezent tace și face campanie pentru partidul care îl sprijină pe Emil Boc pentru un nou mandat la Primărie.

Citiți întregul articol din Făclia pentru a vă face o imagine completă asupra ipocriziei politicienilor care peste două zile vă cer votul:

Foto: arhiva Făclia

Adauga comentariu