NTT DATA, condamnata la daune morale de 5000 de euro pentru un angajat care s-a declarat hartuit! Metz, asta e noua "linie" de comportament cu angajatii?

Lovitura mare de imagine, si deloc pozitiva, pentru gigantul clujean din IT! Compania NTT Data a fost condamnata recent in prima instanta la plata unor daune morale imense, arata Clujust.ro, prin jurnalistul Alin Golban.

Compania a fost data in judecata de angajatul Bernard Ciurariu, un programator de top ce a lucrat la filiala din Iasi a NTT Data, pentru ca nu i s-au platit ore suplimentare si pentru ca a fost jignit si hartuit moral in repetate randuri de conducerea firmei. Pentru cele intamplate, NTT Data a fost condamnata la plata a 5000 de euro despagubiri morale.

Ziar de Cluj a vorbit aseara cu Bernard Ciurariu, programatorul hartuit de NTT Data:

"Pentru mine e importanta aceasta reparatie, caci m-am batut cu mainile goale impotriva unui gigant si a unui echipaj de avocati de top. Din motive lesne de inteles, nu doresc sa comentez nimic pana nu vad si motivarea sentintei", a spus Ciurariu.

 

Numarul angajatilor din NTT Data nemultumiti de atitudinea dictatoriala impusa de Daniel Metz, CEO al companiei, este tot mai mare. 

"Dupa ce ca si-a bagat in firma japonezilor nevestele si copilul, acum ne urmareste prin camere video peste tot, e mai rau ca un big brother. Ma intreb oare japonezii stiu ca Metz se comporta cu NTT Data ca si cum ar fi firma lui, uitand ca e un simplu manager general? E normal sa faca ceea ce face?", a declarat un angajat al NTT Data sub anonimat.

Adauga comentariu