Novăcescu a transformat Polivalenta în buticul său personal

În așteptarea conferinței de presă a PNL, e fain la Polivalenta clujeană: ordine și disciplină, iar servilul de serviciu al fiecărei stăpâniri, Ion Novăcescu, își vinde cărțuliile despre liberalism și Brăteni, încasează, bagă banu-n buzunar, nu dă bon fiscal, nici chitanță. La ce or fi fiind bune casa de marcat și bonul fiscal? Asta numai ANAFu poate să o știe, dacă are chef să întrebe...

Oricum admirăm faptul că Emil Boc este mulțumit de prestațiile lui Novăcescu. Iar când Emil Boc este mulțumit de cum i se lustruiește microfonul de la care poate el să vorbească nederanjat, sau de cum îi este cărată geanta, devine generos și-și lasă lingă amicii să pună de-un ban, mai închide ochii. Cum zicea premierul României, Doamna Veorica? Românii nu mituiesc, sunt recunoscători, nu dau șpagă, sunt ospitalieri. Așa și Boc cu Novăcescu: e recunoscător și l-a omenit, ospitalier, cu standul de carte în calea puhoiului de liberali avizi de carte.

De fapt, poate nici nu e vorba despre vreo conferință de-a PNL, ci de lansarea buticului NOVĂCESCUArena...

PS: Între timp ne parvin și alte fotografii de l lansarea de carte a lui Ion Novăcescu de la Polivalenta. Succesul cărții eclipsează lansarea candidaților PNL la europarlamentare, ne transmit clujenii.

Chitanța și Costel

Adauga comentariu