Nova Taxi, ipocrizie dusă la extrem! Își face publicitate plătită, pe Facebook, folosindu-se de un accident rutier și un angajat rănit

Reprezentanții Nova Taxi nu au scrupule. Au ajuns să își facă publicitate plătită, pe Facebook, folosindu-se de un șofer al firmei, rănit grav în urma unui accident rutier. Și cinismul nu se oprește aici. "Doctorii" Nova Taxi anunță că rănitul ar putea să-și piardă un ochi.

Postarea face deja turul Facebook-ului, după ce reprezentanții de la Nova Taxi au plătit pentru a le fi promovat mesajul, iar odată cu el și firma.

Din nefericire, așa înțeleg reprezentanții companiei de taxi să se promoveze.

"Din păcate, tânărul nostru coleg are numeroase fracturi și e posibil să-și piardă ochiul. În mod sigur îi va fi afectată capacitatea de a mai lucra vreodată!", scriu administratorii paginii Nova Taxi.

Reprezentanții Nova Taxi fac referire la accidentul rutier de sâmbătă noaptea, de pe Calea Turzii.

Interlopul clujean Tudor Vancea conducea cu viteză, iar din cauza alcoolului consumat, a pătruns pe contrasens cu autoturismul și a intrat în plin într-un taxi. Șoferul taximetrului, de 24 de ani, a fost rănit grav. Interlopul a fugit de la fața locului, lăsându-și victima între fiarele contorsionate ale mașinii.

Comentarii

stefan

24.02.2015 15:28

Nu inteleg ipocrizia.....

Ordean Claudiu

24.02.2015 16:18

Nu stiu daca e o reclama mascata platita sau neplatita , ce ma frapeaza ca ati focalizat interviul pe denigrarea unei ferme de taximetrie in timp ce un om sta in spital din cauza unora care sunt protejati de organele competente care ar trebui sa ne apere si implicit , vad cu stupoare ca si ziarul dumneavoastra e mai interesata de reclama si antireclama , decit sa se publice un articol de pervenire si antrenare a autoritatilor pt a se evita pe viitor asa ceva !
P. S. Domnii reporteri de la ziarul de cluj , nu ati primit nici o informatie , cum ca taximetristul ar fi fost platit si accidentul regizat ca reclama pt firma NOVA TAXI ????? Asta ar lipsi sa publicati , penibil !!!!

gogu

24.02.2015 23:22

daca consilierii nostri de rahat ar adopta un HCL cum ca orarul de functionare al cluburilor care au program dupa ora 22.00 se acorda numai daca ai echipaj de jandarmi in fata, platit din banii patronilor clubului, ar fi chiar ok. Si la fiecare 50 persoane, capacitate a clubului cate un jandarm. Sunt singurii care au competenta in "domeniul" linistii publice si pot sa te "traga pe dreapta" daca ai idei sa pleci "afumat" de la locatie cu automobilu' din dotare. Sa nu zic ca iti pot face cunostinta si cu Bulanu Christian daca casti ratu' peste 35 de decibeli, de la prafuri... si iaca asa ar face si jendarii clujeni de o fasole...

giga georgel

25.02.2015 09:44

SA VA MANCE FALIMENTU!!!

Adauga comentariu