Noutati la Aeroportul Cluj: Blue Air va efectua curse Cluj-Bucuresti, iar Lufthansa va suplimenta zborurile spre Munchen

Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj a anuntat astazi ca incepand cu data de 23 mai, compania aeriana Lufthansa va suplimenta numarul zborurilor pe ruta Cluj-Napoca – Munchen – Cluj-Napoca cu un numar de 5 frecvente/saptamana, fata de programul de operare actual, aferent sezonului de iarna. Cursele operate de Blue Air intre Cluj si Bucuresti vor incepe din 3 iunie.

Ruta suplimentata cu noi zboruri va fi operata in zilele de luni, marti, miercuri, joi si vineri dupa urmatorul program:

Cluj-Napoca – Munchen: 17:55-18:40
Munchen – Cluj 14:35-17:15

Totodata, incepand cu data de 3 iunie 2016, operatorul aerian Blue Air va opera zboruri pe ruta interna Bucuresti – Cluj-Napoca – Bucuresti, in zilele de luni, marti, vineri si sambata, dupa programul urmator:

Cluj– Otopeni: 17:15 - 18:00
Otopeni- Cluj: 07:00- 07:50
07:30 - 08:20

"Apreciem atat noile zboruri pe ruta Cluj-Bucuresti, cat si cea de-a treia frecventa spre Munchen, care suntem convinsi ca vor aduce noi beneficii clujenilor si judetului Cluj. De asemenea, ne bucuram ca Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj, in anul 2015, a fost pe locul 5 in Europa ca si crestere a traficului de pasageri, in categoria aeroporturilor cu un trafic de mai putin de 5 milioane de pasageri anual”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Minzat. 

Biletele pot fi achizitionate de pe site-urile companiilor aeriene si de la agentii.

„Avand sustinerea Consiliului Judetean Cluj, Consiliul de Administratie si managementul aeroportului au reusit sa implementeze cu succes strategia de dezvoltare propusa”, a precizat David Ciceo, directorul Aeroportului International “Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

 

Adauga comentariu