Noul trend în materie de furturi în Cluj – oglinzile auto

Un bucureștean s-a specializat în furturi de oglinzi auto. De la sfârșitul lunii mai până acum a reușit să ajungă la performanța de 14 furturi de oglinzi auto, în Cluj-Napoca. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Hoțul a fost depistat imediat după sustragerea a două perechi de oglinzi de pe autovehicule parcate în Cluj-Napoca.

“În urma activităților derulate, polițiștii au reușit identificarea celui bănuit de furturi: în noaptea de 27/28 iunie a.c., cel în cauză a fost depistat imediat după sustragerea unor oglinzi.
Astfel, în jurul orei 01.00, pe strada Godeanu, polițiștii au identificat și depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din București, la scurt timp după sustragerea a două perechi de oglinzi de pe autovehicule parcate pe strada Constantin Brâncoveanu, din Cluj-Napoca. Polițiștii au controlat autovehiculul bărbatului în cauză și au găsit oglinzile sustrase în plafonul mașinii.
Bărbatul a fost condus la Secția 6 Poliție pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat până în prezent, s-a stabilit că bărbatul ar mai fi comis alte treisprezece furturi de oglinzi, fapte comise la sfârșitul lunii mai, pe raza municipiului Cluj-Napoca, în care prejudiciul este de aproximativ 45.000 lei”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat.

În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

 

Adauga comentariu