Noul primar somnambul al comunei Florești își anunță la miezul nopții, pe Facebook, conferința de presă de a doua zi dimineața

Duminică, 17 ianuarie, la ora 23:36, cu doar câteva minute înainte de miezul geros al nopții, noul primar al Floreștiului, tânărul Bogdan Pivariu, s-a trezit din somn sau din gândurile administrative, care nu îl lăsau să doarmă liniștit, așa cum fac ceilalți colegi ai săi liberali, și a anunțat pe pagina de Facebook a Primăriei comunei conferința de presă care urma a avea loc a doua zi, la ora 11:

„Primarul comunei Floresti, Bogdan Pivariu, va sustine luni, 18 ianuarie 2021 ora 11:00, Conferinţa de presă - “Bilanţul primelor 80 de zile de mandat”, pe platforma Zoom.

Reprezentanţii presei interesaţi de participarea la conferinţă sunt rugaţi să trimită datele de contact pentru a primi link-ul ȋntâlnirii, la adresa: cabinetprimar@floresticluj.ro, până cel târziu luni la ora 10:00.

Conferinţa de presă va fi transmisă live şi pe această pagină de Facebook”, a anunțat edilul.

Același anunț, Pivariu l-a postat și pe pagina sa de politician, la ora 23:25. Întrebarea care se ridică este de ce proaspătul primar liberal al celei mai mari comune din țară își anunță conferințele de presă de a doua zi doar la miezul nopții: suferă de licantropie? De somnambulism? Suferă de nepăsare, ori de lipsă de bune maniere? Înțelegem că Bogdan Pivariu este primar la țară, dar Floreștiul e totuși aproape de Cluj...

P.S. Primarul a trimis și pe mail o invitație la conferința de presă, în cursul serii de vineri, însă numai unei părți a presei, liberalii clujeni fiind, de altfel, cunoscuți drept politicieni transparenți, onești, deschiși să răspundă întrebărilor oricărui jurnalist incomod.

Adauga comentariu