Noul lider TDL Cluj gafeaza macabru: i-a urat ani multi lui Constantin Asavoaie, decedat anul trecut

Proaspat ales in fruntea Organizatiei de Tineret al Partidului Democrat Liberal (TDL) Cluj, Ovidiu Cimpean isi doreste atat de mult sa fie popular, incat posteaza urari pe Facebook chiar si celor plecati dintre cei vii. Nu sunt mai breji nici alti celebri ai Clujului cum ar fi senatorul Alexandru Cordos, fostul prefect Sorin Platon ori culturnicul Sabin Mircea Rus. 

Pentru Ovidiu Cimpean, TDL inseamna Talamb Dragut Lacom. O functie in partid inseamna mai degraba motiv de mandrie, pretext de populism ieftin, mai multe aparitii publice, tag-uri si activitate glorioasa pe Facebook. Atat de multa, incat nu merita sa se informeze, sa caute sa fie decent sau responsabil.

Astazi era ziua de nastere a regretatului Constantin Asavoaie, cunoscut pentru activitatea sa extraordinara in domeniul social. Peste 50 de prieteni de pe Facebook s-au intrecut sa ii posteze urari de La multi ani, care de care mai voioase, ba chiar “un an de impliniri si voie buna”, din partea celor de la Hanul Dacilor care il anunta ca “va stam la dispozitie, daca doriti sa sarbatoriti acest important eveniment alaturi de familie si prieteni, in cele doua locatii ale noastre”.

Altii au postat clipuri cu cantece aniversare, astfel ca a fost nevoie de interventia Corneliei Asavoaie, cu postarea “Constantin Asavoaie canta cu ingerii... A murit in ajunul de Craciun...”, pentru ca urarile zglobii sa se opreasca.

Imediat dupa ce presa a semnalat gafa, Ovidiu Cimpean si-a sters urarea. E liderul tineretului pedelist clujean si nu conteaza ca a fost neglijent, ca nu a observant anuntul mortii lui Constantin Asavoaie si nici nu a bagat de seama ce a reusit acest om in timpul vietii, lucruri pe care el, ca politician de frunte, nu ne asteptam sa le egaleze vreodata!

Comentarii

Akos

31.01.2014 18:15

Asteptam cu interes sa-i ureze felicitari lui Basescu cu ocazia realegerii :-)

ioana

31.01.2014 17:36

A fost o mica neatentie, repede a fost observata de acesti deontologi si obiectivi ziaristi, dar plagiatul lui pontanta nu-l vad sau alte magarii si hotii ale celor care ne conduc (adica ne fura). Deciziile si faptele dezasteoase care ne afecteaza viata le mascati uneori, oare de ce? Aveti interese?

Akos

01.02.2014 14:40

Ioana, azi tu esti de serviciu„ la curatat dupa cretinii vostri ?

Adauga comentariu