Noul deputat USR Dohotaru are o „lista imensă cu lucruri de recuperat după alegeri”: „Lecturi, întâlniri cu prietenii cu discuții fără politică și mai ales timp petrecut în familie”

La două zile după alegeri, Adrian Dohotaru, proaspăt ales deputat din partea USR, și-a prezentat pe Facebook „lista imensă cu lucruri de recuperat după alegeri”, listă care include „lecturi, întâlniri cu prietenii cu discuții fără politică și mai ales timp petrecut în familie”. Ne-am fi așteptat, din partea unui proaspăt deputat, să fie preocupat de lucruri care țin de viitoarea sa activitate parlamentară, să își creioneze proiectele de lege, inițiativele legislative pe care urmează să le redacteze, și nu să își propună să recupereze acum, din „lista imensă” de lucruri restante, care țin de viața sa personală, lecturile și întâlnirile cu prietenii. 

Ne-am fi așteptat la alte lucruri din partea unui parlamentar, însă, după cum Adrian Dohotaru precizează în același text, el este un politician diferit, care face diferența (după cum reiese din postarea sa) prin căciula (cu ciucur roșu) pe care o poartă și prin bălăngănitul său mai ciudat. Cu siguranță că aceste trăsături aparte ale omului politic în devenire, Adrian Dohotaru, dacă vor crea un fenomen de emulație în Parlament, dacă vor fi însușite și de către ceilalți colegi ai săi, USR-iști și nu numai, vor genera o nouă clasă politică, un alt tip de politician, nu cu bască, așa cum a fost cazul până acum, ci cu căciulă cu ciucur roșu. O diferență care, cu siguranță, se va traduce, la nivel de populație, într-o creștere a nivelului de trai, iar la nivel de țară, într-o dezvoltare accelerată și nemaiîntâlnită a tuturor sectoarelor economice.

„Vă mulțumesc pentru căldură și felicitări! Dar aștept cu Mihai Goțiu redistribuirile pentru a vedea dacă intrăm amândoi în Parlament. Felicit echipa din Cluj pentru efort, e un scor bun, dar sunt destule idei și strategii pentru a avea procente și mai mari pe viitor, pe măsură ce ne închegăm. Observați diferența față de alți politicieni. Sper că vă place căciula, bălăngănitul meu mai ciudat provine din faptul că îl mișcam pe Matei în tricicletă, care tot zicea tai tai, că vroia să se joace. Am o listă imensă cu lucruri de recuperat după alegeri: lecturi, întâlniri cu prietenii cu discuții fără politică și mai ales timp petrecut în familie”, a scris Adrian Dohotaru pe Facebook, deasupra unui clip cu un material video produs de TVR Cluj, unde și noul deputat a dat o scurtă declarație:

„Oamenii vor ceva nou în politica românească, vor oameni diferiți de politicienii pe care îi văd zi de zi la televizor și sper să nu le înșelăm așteptările în Parlament, sper să fim avertizori de integritate, așa cum am anunțat de la bun început.”

Nu știm ce anume înseamnă, în jargonul USR-ist, „avertizori de integritate”, dar cu siguranță noul deputat a pornit-o cu dreptul spre Parlament și a început să arate, chiar din primele zile de după alegeri, că e un politician diferit, nou, cu lecturi de recuperat în următoarea perioadă, că e un om sociabil, care se gândește la prietenii săi, cu care va recupera acum timpul pierdut în campanie, pentru a nu le înșela așteptările. 

Comentarii

3.14tyu

16.12.2016 12:35

de toata jena ce se voteaza la Cluj!

Socrate

16.12.2016 12:36

Toti ratatii ajung in Parlament. Votati de ratati ca si ei.

Socrate

16.12.2016 16:05

Clujenii voteaza toti ratatii. Oare de ce? Din cauza ca, in marea lor majoritate, sunt niste ratati. Adica cei care-i voteza pe cei care fara politica ar crapa de foame. Si-i voteaza sa primesca si ei firmituri, ce le pica din gura politicienilor in timpul chiolhanelor cu ciolan.

gogu

16.12.2016 12:37

papagalul acesta habar nu are cu ce se mananca functia in care a fost ales. desi, la cat cacat mananca de pe acum, nici nu va mai trebui sa se obisnuiasca cu gustul. si el, si Gotiu.

gigi

16.12.2016 13:47

are de lecturat niste casaloti de bucegi cu guta sa se antreneze pentru naveta cu trenul de bucuresti cand o sa imparta un compartiment ca doi bosketari ce is

Vlad

16.12.2016 15:02

Am interactionat cu individul si stiu ce zic. Mi s-o parut a fi disperat dupa atentie si cu planuri de domeniul fantasticului, manipulabil si din punctul meu de vedere cu performante doar la alergat maratoane.E trist totusi ca cei de la USR l-au promovat si bagat la inaintare pentru o astfel de functie. As zice ca e total nepregatit pentru noua functie (macar o sa aiba un salar bunicel)Stiu ca e urat sa vorbesti asa despre oricine, dar nenea asta chiar nu are nicio treaba cu noul sau job.

Adauga comentariu