Noul decan al Baroului Cluj este o femeie ipocrita, artagoasa, care detesta presa si care vrea sa declare razboi judecatorilor, procurorilor, politistilor si functionarilor. Legitimitate electorala zero: doar 50 la suta din avocati au fost la vot

 

Comunisti, perfizi, barfitori, lipsiti de orice dorinta de schimbare, avocatii clujeni au scapat duminica dupa masa prin vot de Mircea Gollum Pop, organizator de chindii, si au ales un nou Decan, o femeie, pe doamna Flavia Maier, cu un CV impresionant de procesomana, cea mai mare realizare a ei din punct de vedere profesional fiind ca s-a luat la harta cu o judecatoare.

Asa ii va fi si mandatul, caci doamna Maier a dezvaluit asistentei "planurile" sale pentru urmatorii 4 ani, ceva de genul "haideti sa ne batem cu toti":

"Haideţi să nu mai tăcem, să nu mai lăsăm pe nimeni să ne desconsidere, fie ei judecători, procurori, poliţişti, funcţionari publici şi aşa mai departe (…). Eu propun să insist cu toate forţele pentru ca ghidul propus de noi, şi nesemnat de reprezentanții judecătorilor încă din 2016, să îl implementăm. Timpul nostru, atât cât este, e prețios. De ce să pierdem timp în sală așteptând o ședință de judecată care se amână cu o oră de la cea planificată, când se poate face în aşa fel încât lucrurile să se petreacă la termenul stabilit...", a spus doamna Decan in alocutiunea ei, aplaudata feminist de tanticile din sala.

Nu-i vorba, suntem bucurosi, noi, "dusmanii" din presa ai avocatilor, ca am scapat de Gollum Pop, ordinarul care a indraznit sa inchida dictatorial accesul presei la eveniment, ba chiar sa interzica avocatilor candidati sa isi faca campanie. Dovada de prostie, ca de lipsa de bun simt am pomenit, nici ca se putea mai mare. 

Sunt circa 1200 de avocati in Barou, multi dintre ei nici nu stiau acum cateva zile cine candideaza. Efectul comunismelor istericului de Mircea Pop? 50 la suta din avocati NU au participat la scrutin. 

Asa ca doamna Maier, cea care se smiorcaia ieri in fata tanticilor colege de breasla cum a trebuit ea sa ii explice copilului ca asa si pe dincolo la cel mai ipocrit mod, sa stie si sa nu uite ca a fost aleasa de doar 21 la suta din Barou. Legitimitatea ei electorala este ZERO.

Cifrele finale:

254 voturi - Doamna Ipocrizia Maier

210 voturi - domnul Gollum Pop

169 voturi - Calin Budisan

... care Calin Budisan ar fi trebuit sa denunte PE FATA orice fel de calus pus de Mircea Pop candidatilor, ar fi trebuit sa aiba un program si un discurs mai bun ieri, ar fi trebuit sa vorbeasca despre adevaratele probleme ale breslei si ale Baroului.

Nimeni nu a amendat ieri, de exemplu, duma Decanului Flavia Maier care spunea ieri ca isi propune sa insiste pe pregătirea profesională, pregătirea prin conferinţe organizate de Barou "pe care le putem realiza prin atragerea unor sponsori". Sigur, niste blablauri cat China, dar amendabile in totalitate. Pai, nu va e rusine, doamna Maier, sa cersiti sponsorizari pentru Barou, cand Baroul e pe plus cu 3 milioane de euro, ditamai excedentul, asa cum a aratat seful Casei de Asigurari, maestrul Eugen Iordachescu?

Un lucru e clar, stimata doamna Decan: in urmatorii 4 ani, stiti cine va vor fi “adversarii” / criticii - jurnalistii, pe care ii desconsiderati intr-atat. 

PS: Daca eram rautaciosi, titlul ar fi fost: SRI pune mana si pe Baroul Cluj, caci sotul doamnei e ofiter SRI Cluj cu grad mare... 

 

Comentarii

Balas Eugen

26.03.2018 19:00

după peste 4700 de citiri se găsi și un comentac să vomite ceva în scris la material.

noname

27.03.2018 13:01

Haideţi să nu mai tăcem, să nu mai lăsăm pe nimeni să ne desconsidere, fie ei judecători, procurori, poliţişti, funcţionari publici şi aşa mai departe (…).  Mai bine spunea " hadeti sa nu mai fim aroganti si neprofesionalisti, sa nu decadem din demnitatea profesiei pe care o avem".

Adauga comentariu