Noul Consiliu de Administratie al Salii Polivalente – cuib de sinecuristi PDL

13 candidati au fost admisi in urma selectiei deosarelor pentru Consiliul de Administratie al Salii Polivalente. Cine va ocupa cele sapte posturi de administrator se va decide in urma interviurilor din 26 august. Printre cei 13 admisi sunt nume cunoscute din PDL, precum fostul deputat Petru Calian sau apropiatii lui Emil Boc: Ovidiu Cimpean sau Dan Macovei, ambii angajati ai Primariei.

Ovidiu Cimpean este seful Directiei Evenimente Publice si Informatii Cetateni din Primarie, iar Dan Macovei, alt functionar-umbra al lui Emil Boc, este seful Serviciului Evenimente Publice.

Pe lista celor admisi mai apare si Mihai Cadis, care a concurat pentru postul de director general al Cluj Innovation Park, functie ocupata in urma interviului de consilierul judetean PDL, Alexandru Coroian. Si Gaspar Istvan, cel care a primit postul de director tehnic al Cluj Innovation Park a fost declarat admis, alaturi de Graban Zsolt Attila, director de cabinet al secretariatului general al UDMR Cluj.

Lista PDL-istilor admisi pentru CA-ul Polivalentei nu se opreste la functionarasii Primariei. Au mai fost admisi, Adrian Marian, secretar executiv al Departamentului de dezvoltare locala si regionala al PDL Cluj-Napoca, membru in CA-ul al SC Drumuri si Poduri Judetene, dar si Marinela Corina Cozea, consilier local PDL din Huedin.

Pe lista celor 13 care se bat pentru cele sapte posturi de administrator neexecutiv este si Oana Tomai din PNL, care a facut parte din echipa de campanie a deputatului de Gherla Radu Zlati. Au mai fost declarati admisi Ionut Moldovan si Doru Crisan, dar si Viorel Danis si Eugen Neamtu pentru postul de administrator-economist.

Un membru de CA are o indemnizatie de 1.000 de lei pe luna.

La finalul lunii trecute s-a infiintat societatea care va administra Sala Polivalenta, obiectiv cu termen de finalizare in luna septembrie.

Comentarii

Vasile

21.08.2014 12:40

Nu-i mai satura Dumnezeu pe astia de la PDL,crd ca doar din consiliile de administratie incaseaza fiecare vreo 4000 de lei pe luna,dar cum sa nu fie membrii cand si PSD-istii din Consiliul local i-au votat!"Prietenii stiu de ce!"

Barabás

21.08.2014 16:20

Ba nu mi se pare de cacat ca isi pun oamenii acolo. Ce mi se pare de cacat este cum o institutie a statului, respectiv Curtea de conturi inchide ochii la marsaviile facute pe angajari in tot ce e institutie publica in Romania. La Cluj hai ca inteleg ca aia de la curtea de conturi is niste labagii care tremura in izmene in fata primariei ca toti si-au tras case pe domeniul public pe Ciresilor ( ma rog, langa) dar nu ii intelg pe cacatul asta de prefect care tace si ii lasa pe nenorocitii astia sa puieze la primarie mai al dracului ca sobolanii ! Ba Vuscane, trezeste-te ma ca astia ti-or roade si picioarele de la scaun pana sa te dezmeticesti. Lapusene, lasa-te de glumite si apucate de OPOZITIE blegule ca materie prima ai har domnului. Si ultimul, cu voia dumneavoastra, Mircea Jorj, pai mai Mirciulica, sa fiu in locul tau m-as transforma in Corrado Cattani daca vreau sa castig primaria si nu m-as ascunde dupa cracii unui ministru care deja are un renume. 

Klaus Gutuvantag

21.08.2014 16:38

Oare doar mie mi se pare ciudat ca presa scrie de cativa ani, cu luni bune inainte, cine va ocupa posturile platite din bani publici in primaria lui Emil Boc si nu se intampla nimic ? Eu as indrazni sa spun ca lui Emil Boc ori i se rupe ori este depasit. I se rupe pentru ca naimeste la presedentie si asta ii ocupa tot timpul ori este depasit de partidul care ii cere posturi pentru sustinatori. In ambele cazuri ma intreb cine il lasa sa faca asa ceva, sa imparta banii orasului de parca ar imparti gastele familiei ?

Krypto R.

21.08.2014 18:13

Din cate am citit unii dintre pretendenti cat si unii dintre deja angajati sunt in structurile de conducere ale unor partide politice sau participa activ la activitatile partidelor. Oare e legal ? Dar moral domnule specialist in drept Emil Boc ? Deunazi spuneati ca nu stiti ca vreun anagajat al primariei sa fie membru de partid, ce spuneti de Alexandru Coroian ?

honorius

21.08.2014 21:32

si cine vreti sa fie in consiliu de administratie daca nu oameni pe care se poate baza? sunt tineri cu rezultate in primarie si in oras, tineri cu viziune. mi se pare normal si corect sa conduca ei si nu niste ciurucuri fara experienta!

Barabás

22.08.2014 14:42

Domnisoru Honorius eu stiu ca va ocupati de gunoaie dar nu ne tratati pe toti ca pe o materie prima. Ca sa citez unul dintre comentatorii straluciti din presa clujeana, singura dumneavoastra circumvolutiune este cea dintre buci motiv pentru care va rugam, nu ne insultati inteligenta !

de la bloc

24.08.2014 21:45

Ba, du-te la p..a. Sunt "tineri cu rezultate in primarie si in oras, ... ". Ce experienta profesionala au? Ce rezultate manageriale au? Au dat limbi prin partile dorsale, au lustruit clantele si au lipit afise. Astia sunt oamenii care VA conduc si implicit asa va va fi viata in ...perspectiva. Pregatiti CLEIUL, vin alegerile. 

darius

21.08.2014 22:10

CHIAR NIMENI NU-I POATE OPRI????? SUNT BANII NOSTRI!!!

Mihaela

22.08.2014 12:03

Ok. Si unde-s alea 10 candidaturi de sinecuristi, ca citesc de 4 oameni din 13 candidati. Domnita Elza iara bateti campii..

Barabás

22.08.2014 14:48

Petru Calian, Ovidiu Campean, Dan Macovei, Mihai Cadis, Gaspar Istvan, Graban Zsolt Attila, Adrian Marian, Marinela Corina Cozea, Oana Tomai, Ionut Moldovan, Doru Crisan, Viorel Danis si Eugen Neamtu ! Mihaelo mie imi ies treispe dar sunt bucuros ca nu ti-au iesit cu virgula. Cat depre circumvolutiunile tale tre sa recunosc ca spre deosebire de Honorius tu esti mai tare, ai doua. Una ca mai sus si fanta roz !

Lara Croft

17.10.2014 18:37

Gresit domnilor, directorul general al Salii Polivalente este Bitu Octavian Mihai membru PSD. Ani buni a sponsorizat campanii electorale ale PSD-ului impreuna cu socrul lui Chiriac Dan. Cum credeti ca a obtinut acest post, prin concurs, prin calitatile sale manageriale sau prin recomandarea unor persoane din PSD?

Adauga comentariu