Noua pista a aeroportului clujean, inaugurata intr-un ghiveci de rugaciuni, zgomot de mig-uri si muzica tehno

Comentarii

andrei

01.11.2013 10:29

ai dreptate. fara Wizz, Clujul era mai slab azi. Dar vezi si tu, limbile in fund trebuie redirectionate unde trebuie. Cei din conducerea aeroportului au kef sa linga.

Show aviatic pe...

27.10.2013 22:15

[...] pe aceeaşi temă: Noua pista a aeroportului clujean, inaugurata intr-un ghiveci de rugaciuni, zgomot de mig-uri si muz... (Ziar de [...]

Dan

27.10.2013 14:17

Ii spun eu de ce a fost huiduit. Pentru ca colegul lui Tariceanu a dat/transferat licenta exploatare a aurului de la Rosia celor de la rmgc si pentru ca nici el nu are o pozitie clara in privinta asta. Daca venea Ponta huiduielile erau de 10 ori mai mari. Ce daca avem petrol , e mai ieftina benzina ca in Austria ? Cu ce ne-ar ajuta pe noi sa extragem aurul sau gazele cand tot ei ar beneficia de ele ? Poporul cucu.
A, si pentru sfidarea cu care era asteptat de toata politia, spp si alti pupincuristi in timp ce majoritatea se zbate sa traiasca decent. Asta enerveaza

Ionica

27.10.2013 10:45

niste gunoaie

mircea

27.10.2013 16:48

Ca sa va zic cam cum a stat treaba si din punctul de vedere al unui spectator.
Em fost la parada comunista, caci din punctul meu de vedere a fost o parada comunista...de ce? E simplu. Am asistat cum se " tarau" pe cer niste avioane vechi de vreo 40 de ani. Muzica nu mai zic, aveam senzatia ca suntem la clubul Midi...ne mai lipsea praful pe la nas! Am avut prilejul de a asculta tragerea la sorti a celor ce vor urca in avionul Tarom care sa-i plimbe deasupra Clujului...aia a fost cea mai mare pacaleala pe care si-au luat-o oamenii.
Stand printre oameni se tot auzea vocea domnului de la microfon: Tarom in sus, Tarom in JOS, ca Sibiul n-are asa ceva, ca Sibiul a primit mai multi bani, ba ca si din contra.
A aparut mireasa de Crin si lumea a inceput sa huiduie...jandarmeria, vai capu lor si aia, au inceput sa se miste si aia pe-acolo. Bun...incet incet lumea si-a dat seama de cum sta treaba si au inceput sa cam plece. Dupa o vreme la rasarit se vede o " pasare" alba. Cine sa fie? E sigur ca da, prapastioasa si falimentata companie Tarom. Da, obositul de AIRBUS 318 al Taromului. Mare bucurie pe oameni incat au rupt efectiv panglicile ce delimitau zona de restrictie. Se uitau toti cum aterizeaza si cum trece pe sub dusul creat de pompieri. Ma intreb cati oameni au idee de cat de praf e compania respectiva. Nu trece mai mult de 4 minute si culmea, apare la aterizare si aeronava Wizzair, pe care nici macar n-au mentionat-o in vreun discurs. Nu ca ar fi fost asta important, dar in contextul in care cei de la wizzair au creat locuri de munca, atat in randul personalului navigant cat si in randul celor de la sol, ar fi trebuit macar sa spuna ceva de genul: si-acum urmeaza si aliatul nostru si compania care ne-a fost alaturi inca de pe vremea cand terminalul nostru avea forma de grajd!!!!
Nici vorba. Compania wizzair, care a scos Clujul si nu numai, in lume, ne-au dat sansa sa zburam direct si cu preturi de multe ori mici, spre Europa. Compania care aduce cel mai mare profit aeroportului, companie care creste financiar intr-o lume a declinului, compania care da clasa Taromului...de ce? E simplu, ca suntem inca comunisti si ne e jena sa recunoastem ca suntem VAI CAPU NOSTRU!!!

marisel mariseleanu

27.10.2013 20:44

antonescu=HITLER si restul clici politice sint partidul nazist din rom ania.

adriana

27.10.2013 18:52

Pista aceasta e meritul Dl. Alin Tise. Cel mai indreptatit sa taie panglica!

tele

11.03.2015 14:48

Niste tarani domle! Auzi -friptura de bizon. Ma fut!

Adauga comentariu