Noroc cu ploaia că i-a rezolvat trotuarele lui Boc. Poate se ridică și gunoiul, Maestre?

Este plină aplicația myCluj.ro de plângerile clujenilor. Sunt pe trotuarele necurățate mai ales în ZONA DE PROPRIETĂȚI ale municipalității, dar ce știm noi, poate că așa trebuie să arate Clujul Feeric: cu trotuarele din parcuri pline de gheață, cu “pietonalele”, pod de gheață, cu Târgul de Crăciun Intergalactic de Frumos, plin de gheață. Mai câștigă un ban de Sărbători și ortopezii…

Oricum, ploaia de azi noapte i-a rezolvat această problemă lui Emil Boc care nu mai este nevoit să facă ședințe foto cu lopata în mână cum dă zăpada de pe balconul Primăriei pe trotuar, în capul trecătorilor.

Rămân de rezolvat zecile de semnalări privind inactivitatea firmelor de salubritate care au cam uitat să ridice gunoiul.

Toate sesizările din 21 și 22 Decembrie sunt “în lucru”. Unele sunt sesizate a “n”-a oară, așa că-l așteptăm pe Boc să apară cu o poză în care încarcă mașinile de gunoi ale amicilor săi politici de la Rosal și Brantner.

Mai scriu o data cu aceasi problema legata de colectarea deseurilor de pe strazile Galati si Tulcea. Nu este normal ca locatarii sa nu aiba unde arunca deseurile si firma de colectare sa nu mai ridice deseurile de 2 saptamani. In exemplul atasat nu s-au mai colectat deseurile de 2 saptamani. Totusi suntem intr-un oras precum Cluj, nu cred ca ne dorim ca asta sa fie imaginea Clujului.

Azi 21.12, au venit cica sa ridice gunoiul de la Titulescu 6-8. Au venit, au vazut si au plecat . Daca noi la fel vom proceda cu plata facturii de salubritate oare va fi bine. De o saptamana stam cu mormanul de gunoi. Pana cand ? In parculetul din apropierea rampei de gunoi, sant doi copaci cazuti ce acopera accesul in sc V din aleea din spatele blocului Titulescu 8. La altii doi copaci crengi groase rupte.

De circa doua saptamani nu s a dus gunoiul de pe strada Jupiter nr 1 nu mai avem unde arunca gunoiul menajer.

Nu a mai venit masina de gunoi pe strada de cel putin 1 sapt si jumatate pe Eugen Ionescu.

La punctul de colectare a gunoiului menajer N. Stanescu, 19 nu a mai fost ridicat gunoiul.

Incepand de Sambata 15 Dec de cand a inceput sa ninga in Cluj, pe Strada Eugen Ionesco (nr 75) nu a mai fost ridicat gunoiul menajer din fata blocurilor. Am inteles de la firma Rosal dupa ce i-am contactat telefonic ca au avut o defectiune tehnica la masina de salubrizare . Intelegem situatia insa nu intelegem cum nu este posibila inlocuirea masinii cu o alta masina functionala de pe alta zona. Nu mai putem astepta nici o zi pentru ridicarea gunoiului menajer, care pe langa muntii de zapada, se revarsa pe langa pubelele de gunoi si in toata curtea blocului cu ajutorul cainilor comunitari . Avem nevoie de un raspuns si actiune urgenta din partea Primariei Cluj cat si a firmei dd salubrizare

Str. Edgar Quinet Nr 24 Nu s-a ridicat gunoiul de o săptămână.

Gunoi menajer neridicat de cca 1 saptamana da pe afara imprastiat pe carosabil. Accesul salubritatii ppate fi inhreunat din cauza ghetii de pe carosabil care e in administrarii primariei. Vom avea zona curatata pana in craciun? Locatarii din peana 6 arunca vrecvent deseuri nonmenajere gen obiecte sanitare, mobilier, saltele pentru care sunt amendate toate aaociatiile aparținătoare punctului gospodaresc.zona arata in prezent deplorabil. Sarbatori fericite!

Șamd – ne-am plictisit până și să dăm copy-paste la sesizările care ne arată incompetența municipalității clujene. Dar funcționarii de acolo au salarii babane pe muncă de nimic: în medie de 2000 de euro (am auzit și de 4000) pe lună…

Adauga comentariu