Norica Nicolai si-a lansat clipul de campanie cu o "agramaticalitate"

Un filmulet de promovare a candidaturii europarlamentarului Norica Nicolai a fost postat in 3 aprilie pe YouTube. Sloganul ei este "Norica Nicolai, de partea ta!", foloseste o voce profesionista in fundal, insa chiar in prima in secventa filmata in Parlamentul European, candidata dovedeste ca nu prea stapaneste cum se cuvine limba romana. 

“A luptat in Parlamentul European pentru ca Romania sa fie tratata egal cu celelalte state membre, a votat impotriva ACTA si a gazelor de sist si nu a fost de acord ca datele tale personale sa fie utilizate in orice conditii”, spune o voce masculina in fundal. 

Europarlamentarul da insa cu bata in balta in urmatoarea secventa in care spune, cu revolta in glas: 

"Ati putea sa-mi spuneti, doamna Reding, in mod concret, care sunt prevederile constitutionale pe care o procedura de suspendare prevazuta in constitutia statului roman au fost incalcate?"

Imaginile prezinta proteste, cladirea Parlamentului European si cu europarlamentarul liberal sustinand discursuri in plen. Se mai precizeaza despre ea ca “a imbunatatit legislatia Uniunii Europene pentru drepturile femeilor, a promovat oportunitatile oferite de Romania pentru statele din Asia Centrala si Caucaz” si ca s-a implicat in protectia copiilor care sufera de sindromul Down, “a insistat ca in legislatia privind alimentatia in Uniunea Europeana sa fie introduse si prevederi in sprijinul persoanelor care sufera de boala celiaca” si a contribuit la schimburile de experienta privind asistenta de urgenta din Romania. Laudele continua cu faptul ca Nicolai ar fi ajutat persoanele care i-au cerut ajutorul si a promovat cultura si artistii din tara noastra. 

La final, este filmata chiar ea:

“Te-am ascultat, te-am reprezentat, te-am aparat. Am fost si voi ramane de partea ta”, spune europarlamentarul. 

Acesta e si sloganul campaniei sale: “Norica Nicolai, de partea ta!”. 

Norica Nicolai a fost aleasa in Parlamentul European in 7 iunie 2009 pe listele Partidului National Liberal (PNL) si, in cazul in care va fi aleasa si la europarlamentarele din 25 mai va fi la al doilea mandat.

Comentarii

Radu

10.04.2014 22:33

Pe Norica Nicolai n-ar trebui s-o voteze ardelenii. A facut mai multe afirmatii impotriva ardelenilor si impotriva Transilvaniei! Sa se duca sa candideze la ea, la mitici!

liana

11.04.2014 11:13

Nu vreau să apăr agramaticalităţile doamnei NN, dar vedeţi şi dv, e-jurnalişti, cât de tare stâlciţi limba română în această publicaţie. În primul rand, scriind româneşte fără diacritice ! E un abuz şi o batjocură la adresa limbii noastre. Vedeţi ce fac maghiarii, nemţii, francezii, spaniolii la acest capitol. Nu am văzut texte scrise în limbile lor şi publicate fără diacritice !!!

Adauga comentariu