Norica Nicolai, in carti pentru a-i lua locul lui Crin la sefia PNL

Este dezastruos de oficial: PNL a facut un scor foarte prost pe intreaga Romanie. In culise se bat doua tabere - cea care nu vrea sa piarda osul de ros primit de la Crin, si cea care vrea sa reimpuna marioneta Tariceanu la conducerea partidului, pentru a intra la guvernare alaturi de PSD-isti. Chiar daca aceste strategii par mici, si sunt mici, exista insa niste liberali care privesc lucrurile mai rational, si care doresc sa impuna un nume surpriza la sefia PNL.  Potrivit unor surse, telefoanele unor puternici liberali din intreaga tara s-au inrosit azi-noapte pentru a analiza oportiunitatea impunerii Noricai Nicolai la sefia PNL, indiferent daca Crin Antonescu isi da sau nu demisia.

Unul dintre cei contactati, liberal cu state vechi de plata, si nu neaparat apropiat al Noricai Nicolai, a recunoscut discutiile, admitand la randul sau ca Nicolai este o solutie “foarte interesanta pentru viitorul PNL-ului”.

“In primul rand, discutam de o castigatoare. Norica Nicolai si-a castigat mandatul la europarlamentare. Apoi discutam de respectul pe care il are aceasta femeie in organizatiile liberale din intreaga tara. A fost mereu o prezenta eleganta in partid, o tipa care a impus respectul si nu a mancat rahat atunci cand altii au facut-o.  Un lucru e sigur despre Norica Nicolai este ca nu o sa accepte niciodata sa se caciuleasca in fata PSD sau a lui Traian Basescu. La cati incompetenti s-au perindat in ultimii doi ani la conducerea executiva a partidului, nu cred ca ne permitem sa nu luam cu maxima seriozitatea in considerare numele Noricai Nicolai la sefia partidului”.

Foto: pressalert.ro

Comentarii

Grig

26.05.2014 12:12

Norica nu „și-a câștigat mandatul”. Norica a fost pusă pe o poziție eligibilă. Și care ar fi marele ei merit? Că s-a cocoțat pe un loc eligibil?

Mircea

26.05.2014 12:35

Daca individa asta ajunge presedinte PNL, partidul se dizolva definitiv.A se vedea rezultatul obtinut la Cluj.

rada

26.05.2014 13:19

e genul de om care nu face nici rau nici bine, Cum n-a facut nimic pana acum - 3 rapoarte !? - nu va face nici de acum. ea e doar cu promisiunui!

Adauga comentariu