În noiembrie a jucat pentru Sănătatea Cluj, acum a marcat pentru Steaua. Theo Botă a “salvat” echipa lui Reghecampf în primul meci de pregătire al noului sezon

Atacantul celor de la Steaua Bucureşti, Theodor Botă, a reuşit, marţi, să marcheze primul său gol în tricoul celei mai titrate echipe din fotbalul românesc.

Transferat la roş-albaştri de la Sănătatea Cluj în iarnă, Botă a fost împrumutat la Gloria Buzău în această primăvară, atunci când a avut o activitate intensă şi la naţionala României U19, însă a revenit la antrenamentele bucureştenilor în ultimele zile. Profitând şi de faptul că o parte dintre jucătorii Stelei sunt la Campionatul European, Botă a fost folosit de către antrenorul Laurenţiu Reghecampf în meciul amical de marţi, contra celor de la Viitorul Domneşti, tânărul atacant reuşind să marcheze, din postura de rezervă, unicul gol al Stelei în acest joc, potrivit CJSport.ro.

Cel care a împlinit 19 ani luna trecută are şansa, acum, să-i dovedească lui „Reghe” că merită să rămână în lotul fostei campioane a României şi pentru noul sezon, mai ales că bucureştenii se vor pregăti în cantonamentul din Slovenia fără jucătorii plecaţi la Campionatul European.

Theodor Botă a semnat, în luna decembrie, un contract pe cinci ani cu Steaua, pe vremea când evolua la Sănătatea devenind primul jucător din istoria clubului clujean convocat la lotul naţional al României.

Adauga comentariu