"Noi muncim, nu dormim". Parlamentarii Nosa, Itu și Nasra s-au chinuit să semneze o inițiativă legislativă în 3 rânduri; Senatul și Guvernul le-au bătut-o de cap

Deputatul PSD Sălaj Iuliu Nosa, alături de colegii din Cluj, Horia Nasra și Cornel Itu și-au pus semnătura pe o inițiativă legislativă în trei rânduri privind fondul forestier din România. Acesta este un exemplu banal de muncă al aleșilor în Parlament - se chinuie să redacteze trei rânduri la o inițiativă legislativă, o depun în Cameră sau Senat și apoi Doamne, ajută, "noi avem activitate, facem legi pentru țară".

Pentru propunerea legislativă a celor trei bravi și harnici parlamentari s-a cerut acordul Guvernului, pe acea vreme, Guvern PSD. Într-un document amplu, cei din Palatul Victoria le-au dat celor trei peste cap cu această inițiativă legislativă. A venit apoi votul din Senat, unde la fel, cei trei parlamentari și-au luat-o urât, inițiativa legislativă fiind respinsă cu 87 de voturi împotrivă și ZERO voturi pentru. 

No, Doamne ajută! Măcar au lucrat și ei ceva.

Pentru a nu mai scrie întreg textul de lege, e destul că s-au obosit acești bravi parlamentari, lăsăm aici direct documentul. Pentru mai mult detalii, aici e proiectul de pe Camera Deputaților.

Adauga comentariu