Noi indicii in cazul statuii de ceara de la Univers T

Am fost atat de impresionati de statuia halucinanta de la Univers T incat am trecut cu vederea un detaliu extrem de important. Din nou, trebuie sa le multumim vigilentilor angajati ai hotelului, care, desi nu si-au propus asta, au dezvaluit un indiciu pretios. Dupa cum observati, dragi cititori, usa seifului din spatele lui Valentin Lungu este larg deschisa. Se pare ca dupa ce a sters de praf teancurile de bani, adunate bineinteles in mandatul lui Lungu, femeia de serviciu a uitat sa inchida casa de bani.

In miezul noptii, atras de mirosul banilor ca fluturele de lumina, Mihai Teaha s-a asigurat ca femeia de serviciu sa nu mai aiba ce desprafui pe viitor.

Poate va intrebati unde era statuia lui  Valentin Lungu, care putea sa il descurajeze pe ravnitorul de seifuri, ei bine, era in dulap. Acolo este pastrat in fiecare noapte, ca sa nu il atace moliile. Angajatii hotelului ne-au destainuit ca este nevoie de aceste masuri de siguranta pentru ca nu vorbim despre o simpla statuie de ceara, ci de insusi directorul Univers T, Valentin Lungu. Impaiat.

Adauga comentariu