Noi blocuri între case, noi șoferi blocați în trafic în zona străzii Constanța

Comentarii

Gica

27.06.2016 22:45

Doar e cladirea lui Tise cum sa nu primească autorizare de la primarie ?! ADMIN: noi am vrut să știm dacă s-a făcut un studiu de oportunitate. Ne interesează mai puțin că esre clădirea lui Iosif Po sau a lui ALin Tișe, cât faptul că se dau autorizații haotic, fără a se ține cont de interesul locuitorilor. Și s-a demonstrat că cetățenii sunt pe ultimu loc.

Nicu

28.06.2016 08:56

Inca nu s-au finalizat,  una e inca in constructie si urmeaza incet incet sa se populeze, birouri, angajati, parteneri de afaceri, sedinte, treninguri, vor fi masini peste nivelul parcarilor, garajelor. Se va bloca circulatia iar efectele groaznice se va vedea din toamna,  cand orasul se va aglomera cu elevii,  studentii.  ADMIN: despre circulatie am scris si despre faptul ca s-au dat autorizatii de constructii pe ochi frumosi, fara studii de impact asupra zonei. Motiv pentru Tise sa urle ca Ziar de Cluj Vrea sa il santajeze. ADica il santajeaza pe neispravit cineva ca-i zice ca a primit autorizatie pe ochi frumosi?

ion pop

28.06.2016 09:14

Nu intrebati Primaria ce e cu "parcarea" din fata de la cladirea Platinia? Acolo cladirea a fost retrasa de la drum, pentru a lati/indrepta strada Constanta, la intersectia cu Ploiesti. Insa au lasat un stalp de curent in drum, ce probabil ar fi trebuit mutat mai aproape de cladire.Iar din aceasta cauza, respectiva portiune a devenit parcare, ce continua de cele mai multe ori pana in intersectie, si pe trecerea de pietoni. Insa acea portiune ar trebui sa fie o banda noua pentru masini.Diamteral opus la fel, a ramas un stalp pe colt, cand de fapt si acolo ar fi trebuit taiat acel colt, pentru a permite masinilor care se deplaseaza pe strada Constanta sa circule mai usor. ADMIN: corect. Vom pune aceasta intrebare.

Ionut

28.06.2016 10:12

ADMIN: Popicuțule, dacă tu ești și lingău nu trebuie să o afirmi în public. Că ești cretinel, asta o știam. CE vă mai are când vi se dă peste botul hulpav cu Adevărul! Cum mai tremurați cu ochiul bulbucat și spumiță la colțul gurii... Așa ne faceți ziua.

Cell

28.06.2016 10:18

Parcarea Leul este aproape goala, nu din cauza accesului sau a pretului, ci din cauza nesimtirii soferilor care din comoditate blocheaza strada pentru a cumpara 2 kg de cartofi. Florarii blocheaza si ei trotuarele si 1 banda de circulatie. In zona aceasta ar trebui postat intre orele 07-15 un agent de la politia locala, care sa descurajeze prostul obicei a soferilor, dar si a florarilor care isi folosesc dubele pe post de depozit.Aceasi situatie este si pe strada Arges, strada frederic joliot curie, strada Samuel Brassai. Politia Locala nu stiu ce pazeste si nu inteleg de ce nu posteaza 1-2 agenti pe zona respectiva, care sa amendeze tot ce stationeza inafara parcarilor dedicate

Ion

30.06.2016 21:11

Asta așa este!

Dragoș

28.06.2016 13:33

De acord cu Cell. Motivul nefolosirii parkingului de la Leu e nesimțirea. Știu cazuri concrete de oameni care lucrează în zonă, cu salarii mari (deci își permit lejer cei 4-500 de lei pe lună cât ar costa abonamentul la Leu), dar care cu niște raționamente super ipocrite mi-au spus "e mai rentabil să parchez ilegal, și să iau o amendă la 6 luni". Primăria ar trebui să supravegheze zona la modul serios, și să dea amenzi zi de zi. Iar cei din conducerea firmelor din zonă ar putea discuta cu cei de la Leul, ca să negocieze niște tarife preferențiale, dacă vin cu un pachet de 10-20 de abonați, de ex. ADMIN: :))) primăria ar trebui. Asta spune totul. 

Gab

28.06.2016 16:06

Daca tot ati scris de acesta zona, poate ar trebui sa scrieti si despre marfa vanduta pe trotuar de minoritati. Evident in buricul targului de 5*. 

Ion

30.06.2016 21:14

Când vin tirurile la construcția lui Tişe strada se golește și apar și milițienii! !!!

vlad

02.07.2016 11:52

...de ce va mirati atita ?...nu ajunge ca adaugati zilnic inca citeva riduri pe chip ?...oricum politia locala e subordonata primariei sau nu ei nu pot sa se ocupe de lucruri serioase pina nu primesc ordin de sus si cum ordinele de cele mai multe ori intirzie , fiecare face ce poate si ce nu poate ocupindu-se de lucruri care nu au nici o legatura cu polititia...oricum nu conteaza nimic in orasul asta atita timp cit edilii si familiile lor isi iau bucatica de sunca si cas din hoitul orasului care deja pute de la distanta....ar fi multe de spus sau de facut dar cine sa le faca atita timp cit noi cei de jos , cei ce i-am votat sau nu stau si batem din gura degeaba prin baruri , la coltul starzii , in parcuri sau cluburi fara sa facem nimic de teama represaliilor ce ar putea venii de sus...pacat ca cei ce au murit la asa zisa revolutie au murit degeaba si acum se crucesc in mormintele lor....oricum , interesul celor din spatele asa zisei revolutii a fost atins...dezbina si cucereste...supercentralizare , supercontrol , cit mai multe partide politice si altele...

Adauga comentariu