Noi atribuții, un nou statut. Nu a ezitat să se laude pe Facebook, deși se află în Tunisia

DEȘI SE AFLĂ ÎN TUNISIA, nu a pregetat să se laude pe Facebook cu noua calitate pe care o deține. Noi atribuții, un nou statut. Este vorba despre Decebal COTOC, devenit peste noapte Consul Onorific al Tunisiei în Cluj. Astfel, Decebal Victor COTOC participă în cadrul celei de-a doua conferințe a Consulilor Onorifici din Tunisia în străinătate și a Consulilor de Onoare acreditați în Tunisia. 

Contactat telefonic de Ziar de Cluj, Decebal Cotoc a afirmat că participă la o serie de discuții și întâlniri în Tunisia, urmând ca peste trei zile să revină în Cluj-Napoca. De altfel, acesta a fost destul de rezervat în declarații, cu toate că pe pagina personală de socializare nu a întârziat să posteze imagini care să confirme prezența sa în Tunisia, precum și un ecuson care atestă faptul că este Honorary Consul of Tunisia.

Decebal Cotoc a deținut societatea AdWay Direction, fiind implicat în mai multe activități în zona de media.

Impuls TV a avut o poveste inedită. Postul TV a primit licență de la CNA în martie 2017, în condițiile în care în România mai exista o televiziune cu exact același nume. Un post local din Fierbinți Târg. 

În urmă cu un an de zile, șeful agentiei Amprenta, Decebal Cotoc, și fost proprietar al radioului Napoca FM, a fost în centrul unui scandal din cauza faptului că nu i-ar fi făcut contract de muncă angajatului Ion Novăcescu.

După ce a lucrat luni de zile fără contract de muncă pentru matinalul radioului NAPOCA FM, sătul sa mai fie umilit, angajatul Ion Novăcescu a apelat la ITM, unde a depus reclamatie pe numele lui Decebal Cotoc si pe numele firmei SELMACO International, proprietara licentei. Acuzatiile erau grave: munca la negru timp de 6 luni, discriminare si abuz.

În plus, Decebal Cotoc se afla în negocieri de mai bine de doi ani privind cesiunea posturilor de radio Impuls din 9 judete catre firma Dogan Media International, societatea care opereaza postul de televiziune Kanal D si care are un interes major sa intre pe piata de radio. Potrivit surselor, Cotoc solicitase circa 1,8 milioane de euro pentru intregul pachet de licente. 

CNA au amendat cel putin verbal in trecut asemenea tranzactii, mai ales ca aceste licente, unele foarte importante, au fost acordate tocmai pentru dezvoltarea in local a unor proiecte editoriale, nicidecum pentru constituirea de "flote" radio destinate tranzactiilor pe milioane de euro.

Consulul onorific poate fi desemnat din rândul cetăţenilor români domiciliaţi în statul de reşedinţă, al cetăţenilor acestui stat sau al cetăţenilor unui stat terţ stabiliţi în statul de reşedinţă. Candidaţii propuşi trebuie să îşi asume această demnitate pe durată nedeterminată.

Consulii onorifici îndeplinesc atribuţii consulare care nu implică exercitarea autorităţii de stat.

sursa foto: Cotoc Decebal Victor, pagina personală de Facebook

Adauga comentariu