Horia Șulea, distins membru PNL, primarul celei mai mari comune din țară: „Da ție cine ți-o dat voie să îmi vorbești? Cine p…a mea ești tu?”

Recunoscut deja pentru modul „profesionist” în care gospodărește cea mai mare comună din țară, adică Florești, primarul Horia Șulea nu se dezminte cu nici o ocazie. Temperamental, oricând dispus să intre într-un nou conflict, mai abitir decât într-o dezbatere argumentată, primarul Șulea i-a lăsat pe muncitorii unui șantier gură-cască, după ce i-a dat o replică grobiană unui dezvoltator imobiliar: „Cine p…a mea ești tu?”

Întâmplarea face că primarul din Florești a dat ordinul de începere a unor lucrări fără alte explicații, fără o consultare prealabilă cu dezvoltatorii imobiliari din zonă. 

Redăm mai jos conținutul acestei pățanii, după cum a fost semnalată chiar de către Marius Todoran:

„Intamplare reala cu persoane si personaje reale. 15 Martie 2019.

S-a dat ordinul de incepere a lucrarilor de introducere a retelei de ape pluviale si de realizare strat asfaltic pe strada Porii/Eroilor! Excelent!

Doar ca, in fapt, reteaua de ape pluviale in ansamblu este facuta inca de la construirea ansamblului. Sigur! (pentru ca in calitate de dezvoltator al ansamblului Sun City stiu sigur ca este realizata si functionala. Am fost de fata în anul 2009!).

Am mers la Doreii care erau de dimineata in santier si le-am spus si prezentat in teren cum este facuta reteaua de pluviale, canalizare, gaz, electrica, iluminat public. Au fost uimiti oamenii. La ei, pe planse, retelele erau, dar in alta parte. Doar cine a facut proiectul nu era sa mearga in teren sa vada ce si unde este. Așa ca s-au scarpinat in crestet si pe unde au stiut fiecare si au spus ca o sa vorbeasca cu sefii. Sefii au spus ca vor vorbi cu patronii. Probabil patronii l-au sunat pe Dracul nostru drag Sulescu...(asta se intampla ieri 14.03.2019). Am plecat oarecum linistit dar si curios de rezultatul demersului meu.

Azi, surpriza. Ma uit pe geam si Doreii cei harnici deja sapasera 50 metri prin mijlocul strazii si au pus reteaua de pluviale. Mno...fain, zic, o sa avem retea de ape pluviale stereo. Si florestenii o economie minus la bugetul local. 

Cobor in strada sa vad care e treaba. Surpriza din nou. De la orizont se apropie cu toate cele 100 de kile (sau avea haina de puf si doar parea gras) Dracul nostru Drag. Era serios. Era in vizita de lucru pe santier.

Ceva lipsea. Aveam o stranie senzatie ca am uitat ceva sau ca lipseste ceva...aaa...stai...lipsea Ovidiu cu live-ul pe fb...gata m-am linistit nu am uitat copii in casa.

Merg spre stimabil si il intampin spunand (pe direct, ca ne stim si eram amici inca de pe vremea cand nici nu se gandea sa candideze la primarie. Era doar un taran de Floresti cu apartament in Manastur. Bravo, domnule primar (cu p mic, ca nu e de P mare!), ce treaba ati facut, pai nu stiati ce retele de utilitati sunt pe strada? De ce mai faceti inca o pluviala, pentru ca este una deja si e functionala si supradimensionata?! Ce treaba e asta?  

Raspunsul lui a fost scurt si hotarat:

Da' tie cine ti-o dat voie sa imi vorbesti? Cine p..la mea esti tu? (repet, ne stim si ca sa fiu sigur ca nu cumva ma uita, i-am scris de cateva ori pe fb la postari si prin mesaje private ca e incompetent).

Declar aici ca nu am fost asa de uimit de cum mi-a raspuns, precum era Dorel, sefu de echipa care era langa mine si a auzit dialogul. Dar, eram in cumpana: sa ii raspund la fel? Sa il plesnesc? (un pic de antrenament de sporturi de contact am si stiu cum se face. Pica mai ceva ca Mircea Badea, ca sigur nu se astepta), dar am decis sa il abordez in continuare civilizat sa vad ce va mai spune.

Mno bun. Asta l-a lasat pe Boss fara limba. Nu se astepta sa nu ii intorc intrebarea. Asa ca din momentul acela mi-a intors spatele si nu a mai scos nici un cuvant, indiferent ce l-am intrebat. În 2 minute a plecat din santier in Suv-ul Primăriei.

De la aceasta intamplare pot sa fac o singura promisiune. În calitate de cetatean si locatar (aka vinitura) voi face tot ce trebuie si ce pot ca sa plece acest penal din functia pe care o ocupa! Promit! Va rog distribuiti, ca sa ajunga cumva si la ochii si urechile lui Boss!#faradictatorinfloresti”, notează Marius Todoran pe pagina sa de socializare.

 

sursa foto: marius todoran/facebook

Adauga comentariu