Noaptea Muzeelor a scos din casa mii de oameni

Forfota prin aproape toate muzeele din Cluj-Napoca. Cele care si-au deschis portile pentru editia 2018 a acestui eveniment. Majoritatea au fost deschise pana la miezul noptii sau chiar dupa si au fost arhipline.
 
Vizita cu cantec
Muzeul Etnografic al Transilvaniei a promovat cultura romani. Pe langa exponatele puse in valoare, insusi directorul, Tudor Salagean, le-a oferit explicatii vizitatorilor.
 
Si pentru a oferi o experienta completa, a adus Taraful lui Siminic din Gherla. Iar alaturi de taraf au cantat si cei peste 4.000 de vizitatori.
 
Testoasele din Manastur au facut ravagii printre copii
Muzeul de Paleontologie al UBB a promovat o expozitie... locala. Vestigii gasite in oras. Iar cei mai incantati au fost copiii, care au fost extrem de incantati sa auda ca ar putea gasi chiar ei urme ale stramosilor nostri in zona garii sau pe malul Somesului.
 
Muzeul de Arta a forfotit, la propriu. Peste 11.000 de vizitatori de toate varstele au venit sa admire atat expozitia permanenta, cat si expozitiile deschise special pentru eveniment.
 
Am intalnit vizitatori de ocazie, care nu au timp in restul anului, foarte multi copii, dar si turisti care au venit special in Cluj-Napoca pentru aceasta ocazie.

Adauga comentariu