Nişte "plăci" din Hotelul Sport s-au prăbuşit peste generatorul principal al Festivalului Untold. De atunci e linişte

Conform informațiilor Buna Ziua Cluj, unul dintre etajele Hotelului Sport din Parcul Central s-a prăbușit peste generatorul principal de curent al festivalului Untold. Hotelul Sport se afla în renovare de mai bine de un an. Reprezentanții Untold nu lasă presa în perimetru. Agenții de pază PP Protect nu permit accesul persoanelor din afara anturajului Untold.

Deci, dacă azi nu prea o să vă vibreze geamurile şi nici nu are să vină să vomitaţi de la başii de la discoteca ilegală (după ora 24) în aer liber Untold este din cauza faptului că un etaj al Hotelului Sport a avut bunăvoinţa să se surpe peste generatorul principal al băieţilor care făceau azi noapte probe de sunet. Mă bucur că nu sunt victime.

În sfârşit, din vremurile în care mai beam o bere bună acolo, Hotel Sport s-a dovedit a fi util la ceva.

Totuşi, am o nedumerire: cum interzic accesul mass media în perimetrul afecat angajaţii PP Protect? Trecând peste faptul că ar fi un pericol, şantierul nu este al lor, ei nu sunt nici măcar poliţişti locali, iar eu am glumit că Boc e sluga lui Buta. De ce vor ei să-mi strice gluma? Şi cum de Boc nu este la faţa locului, pierzând timp preţios cu nişte jurnalişti? Care am înţeles că au fost nerecunoscători şi au protestat vocal că au fost chemaţi intempestiv la o conferinţă de presă convocată pe genunchi după mai bine de un an de la ultima - deşi legea spune altceva cu privire la frecvenţa obligativităţii acestor conferinţe.

Deh. Nu toţi ştiu poziţia sluj şi aport!

UPDATE: Ziar de Cluj a sunat la IPJ pentru a obţine un punct de vedere: "S-a încercat o demolare controlată la şantiere şi câteva plăci au căzut peste generatorul Untold". Nu s-au semnalat victime. În ceea ce priveşte incidentul "controlat", nişte domni "dorei" au legat cu un cablu bucta de clădire ce se dorea prăbuşită şi au tras de clădire. Mai deştept, cablul a cedat, clădirea s-a balansat, niţel nehotărâtă ce să facă, apoi a decis să se prăbuşească peste un transformator electric şi nu, cum se bucura degeaba Lungu, peste generatorul principal de curent. Asta explică şi de ce vecinătăţile acestui perimetru au rămas fără curent, Untold-ul nu. Bine că nu sunt victime şi că acest incident s-a petrecut în momentul în care nu mişunau prin zonă zeci de mii de festivalieri.

 

Fotocredit: bzc.ro

 

Adauga comentariu