Nimurucii lui U: Boc si Constantea. Aceeasi bataie de joc ca acum 10 ani, doar ca mai frumos impachetata.

Nu e musai despre bataia primita de la Mioveni ieri. Ci despre cate s-au adunat.

Radu Constantea si Emil Boc sunt baietii care promit “baiermuncane” si promovari pe “proiecte serioase” la Universitatea Cluj, fara niciun suport real.

Cu Petrolul pandind, cu Snagov incercand, U Cluj se gaseste in postura de a fi din nou gogoasa preferata pe care Bocul a fluturat-o sub nasul fanilor increzatori, cand, in fapt, la U NU s-a investit nimic.

S-a impachetat rahatul intr-o noua poleiala: carduri de fani, inimi de copaci, dar, de fapt, proiectul U Cluj e o minciuna totala, cu jucatori dezinteresati, cu un Ovica Sabau care e ca ouale, participa, dar nu se baga, cu sponsori mintiti si aburiti ca U Cluj va fi ca Bayern Munchen, cu Radu Constantea cel mincinos, care azi maine face 40 de ani si tot nu are job si nu se poate trezi la 7 dimineata.

Mai e ceva trist. Ca exista in aer perceptia aceea ca, daca e Centenar, U ar trebui sa promoveze by default, ca "asa e normal". Din pacate, ati uitat de masinatiunile lui Petrolul, de cotcariile Snagovului, de dorinta Clinceniului, de ambitia Chindiei.

Si ati uitat de papagalul/populistul/mincinosul electoral Emil Boc. Vi-l reamintesc eu.

Adauga comentariu