Nicoara, beat de succes, a pus stupush vechilor liberali sa mai comunice cu Ziar de Cluj si NCN

Baiat fin, Marius Nicoara se tampeste la batranete. Suparat ca l-am criticat pentru dosarul penal pe care il are pentru ca a condus BEAT la volan lovind un taximetrist, Nicoara a dat rosu vechilor liberali, interzicandu-le sa vina in emisiunile NCN si Ziar de Cluj.

Nu o sa moara nimeni de grija ratatilor de liberali aglutinati de pedelisti, fiindca la nivel de judet si oras ei reprezinta ciuciu. Dar asta ne motiveaza sa fim mai atenti la activitatea senatorului. De exemplu, sa vedem de ce dumnealui opreste foarte mult in circumscriptia Alba-Iulia unde are un cabinet parlamentar dedicat unei singure alegatoare. Hai, domnule senator, ca daca nu veniti dumneavoastra la presa, vine presa spre voi!

Comentarii

Nicu

08.02.2017 13:31

Iata unul din motivele pentru care liberalii au pierdut o groaza de voturi la Cluj, acest Nicoara, cine la pus pe liste, cred ca el personal. Si nimeni nu a comentat. Oare de ce mai candideaza, are bani destui, e milionar in Euro, are afaceri, membru fondator BT, a vandut actiuni de milioane de Euro, nu pot sa inteleg. Ce mai vrei mai omule, ai ocupat un loc in Senatul Romaniei degeaba, esti o otrava pentru PNL si toxic pentru clujeni, de ce mai omule nu-ti vezi de batranetile tale, sa imbatranesti frumos? Ce doresti, ce urmaresti?

Dna Teia

09.02.2017 19:38

Corect !
E prima data cand liberalii ignora principiile etice de dragul unui singur lider penal... un fel de psd mai micutz...

Marius

08.02.2017 17:07

Daca esti beat , esti beat . Asa e si cu prostia. Ziarul si-a facut doar datoria .Dar nu-ți fa probleme , legea-i doar pt fraieri , te vor scapa colegii si prietenii, poate ai ghinionul odată ca vreun apropiat din familie sa fie lovit de un bețiv la volan , si apoi vorbim. 

Adauga comentariu